Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miben más az ágyban, az aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben más az ágyban, az aki szűz, attól aki csak nagyon rég volt már nővel?

Figyelt kérdés
Mondjuk utóbbi akkor kevésbé izgul vagy jobban tudja kontrollálni magát? Nyilván, ha valakinek nincs tapasztalata az látszik, de mi van akkor, ha hosszú ideje nem volt szexuális élete? Akkor mennyire lesz másmilyen az élmény?

2022. márc. 9. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ha mondjuk 10 éve nem volt nővel, akkor már nincs sok különbség
2022. márc. 9. 09:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon jó kérdés

szerintem azért aki volt már valakivel kevésbé lesz ügyetlen, mégis csak tudaja mit hogy kellene mint aki még soha

de van aki elsőre is nagyon ügyesen csinálja ösztönből szóval...

2022. márc. 9. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én abban voltam más,hogy már pontosan tudtam hogyan kell érinteni a női testet. Korai magömléssel kapcsolatban nem tudok mit mondani, első pillanattól kezdve elég ideig bírom.
2022. márc. 9. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Aggszűznek nevezik
2022. márc. 9. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Bicikliztél már?! Na!!!
2022. márc. 11. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, attól függ, mennyi idő ez a "rég"

1-2 év után annyira talán nem látszik, max hamarabb elélvez a srác

5-6 év után már van hasonlóság a szűz állapothoz képest, de azért akkor is észrevehető a különbség, például abban, hogy tudja, mit kell csinálni.

22F

2022. márc. 12. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!