Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 50 éves feleség visszaszoktatá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 éves feleség visszaszoktatása a szexre. Van-e valami tapasztalat a visszaszoktatásra ?

Figyelt kérdés
Általános és személyes problémám is, hogy a feleségem már alig akar szexelni, iszonyú erőfeszítést kell tennem érte, hiába mondtam neki, hogy potensebb vagyok, mint valaha, őt ez nem hatja meg. El akarom kerülni a barátnőzést, a kurvázást stb., megpróbálom rávenni a szexre újból, hát hónapok óta tart, tegnap este volt egy jó menet, de ez sajnos ritka, mint a fehér holló. Mondtam neki, hogy férfi vagyok és nekem 3 naponta kell a szex (persze gyakrabban is lehetne), de ezt nem érzi át, úgy van vele, hogy megvannak a gyerekek, mit akarok én még ennyit dugni. Volt valaki aki ilyen témában sikert ért el ? Persze nem akarom fenyegetni, hogy vagy ő dug velem, vagy valaki más, de mindenképp fogok, próbálok valami kedves tapintatos megoldást keresni. Közben meg évek óta szenvedek a szexhiánytól.

2022. márc. 15. 18:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/114 anonim ***** válasza:
50%

10:23

Mert a legtöbb pasi kívül-belül undorító, rajtatok is látszik.Hiába is magyarázgatsz bármit utolsó.Amúgy csak felsoroltam mi fontos egy nőnek, és kivel szexel szívesen.Savanyú a szőlő gondolom, mert vannak nálatok jobban is azon szempontok szerint, amit leírtam vagy olyanok, akik ezeknek jobban meg tudnak felelni.Hiába magatokból indultok ki, a nőknek nem a test az első, az a pasikáknak olyan fontos.

2022. ápr. 3. 12:31
 42/114 anonim ***** válasza:
45%
41 Mi ismerjük egymást? Kikérem magamnak a sértegetést a férfitársaim nevében is. A nők meg mind angyalok ugye? Vannak klassz rendes nők és pasik is. Leszbikusként meg ne okoskodj hetero témában. Én elfogadlak benneteket de nem járok homo fórumokra undorítónak nevezni embereket. No de ez téged minősít. Egyébként értem már miért vagy leszbikus. Halvány fingod nincs hányszor húztam ki a szarból a párom. Tudod mit kaptam cserébe a nagy semmit. Utána is mindig önzetlen mellé álltam. Pedig naponta aláz meg a férfiasságomban. Fordított helyzetben már rég kib@szott volna. Milyen ajándékokat vettem, vacsizni. Csak egy kis gyengédség et szerettem volna de szart ő a fejemre. Az ő dolga már megvolt. Kib@szott a saját hálószobámból mert az már az övé. Udvaroltam milyen gyönyörű hadd lássam fehérneműben. Ki vagyok én nekem nem vetkőzik. Szexet még említeni sem lehet mert felidegesítem. De ha baj van rögtön kellek. Mindenért én fizetek és van egy társalkodónőm. Az a baj ,hogy egy hatalmas balek vagyok.
2022. ápr. 3. 14:15
 43/114 anonim ***** válasza:
50%
Te nem, de nagyon sok pasika írogat a leszbikus témakörbe meg sok heteró nő/pasi is válaszolgat, mert "elnézik" kategóriát.Akkor én is írhatok ide.A tények tények maradnak, és jól ismerem a női preferenciákat.Aki a testéért van oda az nem néz ki jól arcra ad1.Ad2 látszik az írásaitokból, hogy belül undorítóak vagytok.De segáz, a legtöbb pasika ilyen, kívül-belül undorító úgyhogy.😃😃😃
2022. ápr. 3. 14:27
 44/114 anonim ***** válasza:

Amúgy balek is vagy.Én már kibasztam volna a helyedben. :D

Utolsó voltam.

2022. ápr. 3. 14:28
 45/114 anonim ***** válasza:
Na látod ebben tökéletesen igazad van!
2022. ápr. 3. 14:44
 46/114 anonim ***** válasza:
27%
Ezen total kivagyok, amikor ervelnek azzal, hogy a ferfiaknak olyan fontos a szex, mint az eves XD Miert, talan belehalnanak ha nem dugdoshatnak mindenhova?xd Na nekem ezert is nem lesz soha tobbet parkapcsolatom, ha egyszer a jelenlegi veget erne. Imadom a szexet de ez az egesz kenyszer, hogy vagy szexelsz, vagy szerintuk jogosan megcsalnak, nevetseges.
2022. ápr. 3. 15:18
 47/114 anonim ***** válasza:
61%
Tényleg olyan fontos a szex ,hogy 3 és fél éve csak a monitoron látom. :) Amúgy akkor miért él együtt férfi és nő? Ezzel az erővel valamelyik haverral is lakhatnék. Ha ekkora kényszer ez a nőnek akkor minek kerestek pasit? Ja, hogy finanszírozzon titeket. Mert a pasas pénze az kell még biztosítson mindent, vigyen nyaralni de nehogymá szexelni is kelljen ezért. Na ezért mondom ha egyszer szakítok akkor utána csak fizetős csajok. Illetve szerencsére nem csak frigid lehúzós fapinák léteznek a földön.
2022. ápr. 3. 16:14
 48/114 anonim ***** válasza:
100%
#46, még az a szerencse, hogy imádod a szexet, képzelem, ha nem imádnád! ;)
2022. ápr. 3. 16:32
 49/114 anonim ***** válasza:
35%
Nekem nem kenyszer, en imadom a szexet, mint emlitettem. De ha valamiert nem menne, nehogymar ilyen ultimatumot kapjak. Kirohognem. Engem nem finansziroz a pasim, ahogy a legtobb not sem, talan nem a golddigger instagrammereket kellene nezegetni minden nap es mindjart valos kepet kapnal. Az meg, hogy valaki kepes ezert eltartani valakit es utaztatni, fenyesre nyalni a no valagat, megintcsak nem csak a no szegentsegi bizonyitvanya, hanem a ferfie is.
2022. ápr. 3. 16:34
 50/114 A kérdező kommentje:

Szervusz biszex csaj !

Nekem volt beszex csajom, jókat tudtunk szeretkezni, csak az volt a kisebb probléma a biszex-séggel, hogy az ember nem tudja, hogy mikor csalja meg őt egy másik csajjal, mikor gondolja, hogy ő éppen nő stb. Talán ez a biszexség legnagyobb tragédiája is, emiatt a tragédia miatt lehet elnézni egyébként elképesztő kirohanásaidat. Egyébként kedves bújós csaj volt, de kicsit link, egyébként nőies. Habár ő akkor nem utálta a férfiakat, ma már ezt nem tudom.

2022. ápr. 3. 17:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!