Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves feleség visszaszoktatása a szexre. Van-e valami tapasztalat a visszaszoktatásra ?
Figyelt kérdés
Általános és személyes problémám is, hogy a feleségem már alig akar szexelni, iszonyú erőfeszítést kell tennem érte, hiába mondtam neki, hogy potensebb vagyok, mint valaha, őt ez nem hatja meg. El akarom kerülni a barátnőzést, a kurvázást stb., megpróbálom rávenni a szexre újból, hát hónapok óta tart, tegnap este volt egy jó menet, de ez sajnos ritka, mint a fehér holló. Mondtam neki, hogy férfi vagyok és nekem 3 naponta kell a szex (persze gyakrabban is lehetne), de ezt nem érzi át, úgy van vele, hogy megvannak a gyerekek, mit akarok én még ennyit dugni. Volt valaki aki ilyen témában sikert ért el ? Persze nem akarom fenyegetni, hogy vagy ő dug velem, vagy valaki más, de mindenképp fogok, próbálok valami kedves tapintatos megoldást keresni. Közben meg évek óta szenvedek a szexhiánytól.2022. márc. 15. 18:18
71/114 anonim válasza:
#67 Na ez azért már valami. Én még mindig nem de ennyi év szünet után elhatároztam ,hogy fogok. Ha párom nem akar akkor majd akar más és ha nem tetszik neki akkor éljen egyedül. Éveken át hagyott szenvedni közönyösen de vége a szenvedésnek és a megaláztatásoknak.
72/114 anonim válasza:
#71 Mennyi idő után jutottál el idáig, és milyen hosszú házasságot lennél képes feladni? Csak úgy a tűréshatár egy példájára vagyok kíváncsi.
73/114 A kérdező kommentje:
Feltettem a feleségemnek a kérdést, hogy ő most frigid lett, de azt mondta, hogy nem. Rengeteg komplexumot szerzett össze, az akadályozza a szexben. Nem tetszik a saját teste, úgy érzi, hogy a szervezete átalakult és ezek akadályozzák, de őszerinte nem frigid. Én már mellette alszom, viszem ide-oda, de a libidója láthatóan jelentősen lecsökkent (szemben az enyémmel, ami nőtt :) ), habár szerinte ő maga nem frigid. Nem könnyű a nőkkel, az biztos.
2022. máj. 2. 13:42
74/114 anonim válasza:
#72 Jó a kérdés. 2018 óta egyáltalán nincs szex és semmiféle intimitás. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy ruhában láthatom csak a párom (Nem feleségem egyébként) Aki egyébként semmiféle erőfeszítést nem hajlandó tenni még megmasszírozni sem engedi magát. Ennek már régen véget kellett volna vetni. Ha ennyire nem kívánja valaki a másikat és elsősorban a hölgyek válaszára lennék kíváncsi miért akar mindenáron mégis vele lenni?
75/114 anonim válasza:
#73 Legyen egy rendszeressége az együttléteknek. Ha folyamatos a szex úgy jön meg az étvágy egyre jobban. Fordítva is igaz. Ahogy teltek a hetek, a hónapok , aztán az évek merült a szex a feledés homályába a teljes elhidegülésig. Abba az állapotba ahonnan már nem lehet visszahozni.
76/114 A kérdező kommentje:
75/ Már említettem neki, de ő kijelentette, hogy ha én így nyomulok a szexxel, akkor ő elmenekül. Neki elég lenne a jóval kevesebb is. A kérdés, hogy hogyan lehet ezt áthidalni ? Nem tudom a farkam egy hónapon át kiverni, szükségem van igazi dugásra is.
2022. máj. 2. 15:12
77/114 anonim válasza:
Nem napi szexre gondoltam és nem is ,hogy naptárba kötelességszerűen legyen bejegyezve de 2 -3 hetente egy alkalom szerintem korrekt lenne.
78/114 A kérdező kommentje:
78/ Kétheti egy szex már jelentős előrelépés lenne, szinte egy kvantumugrás. Hétvégén a hajógyári szigeten sétáltunk és elmeséltem neki, hogy korábban anno hogyan szeretkeztünk egy egész hétvégét, ahol a kikapcsolódás a kis séta és az evés volt, a többi szeretkezéssel és alvással telt. Majd beszámolok hogy haladok a mostani két hónap per egy alkalomból a két hét per egy nap felé.
2022. máj. 2. 15:32
79/114 anonim válasza:
Tisztellek a kitartásodért a nemes cél érdekében!
80/114 anonim válasza:
10:49
Csak az igazat írtam."Sajnálom", ha neked ez nem tetszik. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!