Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves feleség visszaszoktatása a szexre. Van-e valami tapasztalat a visszaszoktatásra ?
Leszbikus nőként írom, hogy röhejes vagy kérdező.
Ha valahol ennyire szar a kapcsolat külön kell menni, és olyannal összejönni, aki megkíván Téged.Gondolom a feleséged meg a másik kommentelő nője is összejönne egy helyes 25-35 éves pasival, csak hát ti nem néztek ki jól, öregszetek,és, ahogy látom a stílusotok is flörtelmes.Ami nem megy, nem kell erőltetni, keresni kell mást,ennyi!
*förtelmes
Elírtam, mert annyira idegesített főleg a kérdező utolsó kommentje.Hányadék pasikák.Fúj.
#22 "csak hát ti nem néztek ki jól, öregszetek" Itt vagyok fenn az Index fórumok. Dühömben és elkeseredettségemben feltöltöttem egy képet. Tavaly nyári fotó.
23-24-25/
Kedveseim !
Mi szerencsétlen érzelmes és családos férfiak szeretnénk valamit rekonstruálni a csajunk régi énéből, amikor még volt intimitás és szex közöttünk, hiszen enélkül kb. garantált a család és a kapcsolat szétesése. Lehet, hogy hányadékok vagyunk, de mi ezen agyalunk. Volt egy olyan szimpatikus megszólalás a biszex kolleganőtől, hogy szarul nézünk ki és a csajunk egy 25 évessel már szívesen dugna, mint egy ilyen elpuhult rosszarcú hányadéktól, mint én. Nos kedves biszex kolleganő én napi szinten egy órát kondiban edzek, mellette megvan a napi sétaátlagom, nagyon izmos és jóképű vagyok, pillanatok alatt tudnék szerezni szeretőt/barátnőt/prostit, akiket valószínűleg szexuálisan is ki tudnék elégíteni. A nők mindig is szerettek engem és viszont. Nincs gond a potenciámmal, inkább az a gond, hogy túl nagy a libidóm, a feleségemé, meg túl kicsi. Nem üzleti alapra helyezett a kapcsolatom, a feleségemet továbbra is kívánom, vonzódom hozzá (habár fiatalabban nyilván jobban nézett ki). Nem fenyegetem, anyagilag meg máshogy, csak megpróbálom meggyőzni a női agyát, hogy jobban jár, ha intimebb lesz a viszonyunk. Ezt a racionalitásból vezettem le, sajnos (szerencsére) női aggyal nem tudok gondolkodni, csak a saját logikámat tudom hozni. Nehéz az esetem, de csigalassúsággal azért már vannak részeredmények. A megoldáshoz a nő is kell. Nálunk egy család is van, itt azért más a helyzet, mintha csak a csajom lenne. Szerintem ezt a témát az iskolában kellene oktatni, hogy milyen a nők szexuális íve az évek során stb., akkor talán jobb lenne ennek a kérdésnek a kezelése, meg a nők/férfiak hozzáállása. Azt is belátom, hogy a megoldás az nem lesz optimális, mert max. csak a minimális szexet fogom megkapni a nulla helyett, de legalább akkor lesz érzelmi kötődésünk. Ezek után felmerül a kérdés, hogy a kurvázós nős férfiakat el lehet-e ítélni. Hát nem, sok esetben örülni kell, hogy nem hagyják ott a családukat, a kurvázásból még lehet visszaút, egy barátnőből/szeretőből már nem nagyon. Persze, jobb, ha a kurvázás is elmarad, de ahhoz normális otthoni intim kapcsolatra is szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!