Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 50 éves feleség visszaszoktatá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 éves feleség visszaszoktatása a szexre. Van-e valami tapasztalat a visszaszoktatásra ?

Figyelt kérdés
Általános és személyes problémám is, hogy a feleségem már alig akar szexelni, iszonyú erőfeszítést kell tennem érte, hiába mondtam neki, hogy potensebb vagyok, mint valaha, őt ez nem hatja meg. El akarom kerülni a barátnőzést, a kurvázást stb., megpróbálom rávenni a szexre újból, hát hónapok óta tart, tegnap este volt egy jó menet, de ez sajnos ritka, mint a fehér holló. Mondtam neki, hogy férfi vagyok és nekem 3 naponta kell a szex (persze gyakrabban is lehetne), de ezt nem érzi át, úgy van vele, hogy megvannak a gyerekek, mit akarok én még ennyit dugni. Volt valaki aki ilyen témában sikert ért el ? Persze nem akarom fenyegetni, hogy vagy ő dug velem, vagy valaki más, de mindenképp fogok, próbálok valami kedves tapintatos megoldást keresni. Közben meg évek óta szenvedek a szexhiánytól.

2022. márc. 15. 18:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/114 A kérdező kommentje:
20/ Magyarázd el neki, hogy Te férfi vagy, nem pedig 50 éves frigid nuna és magyarázd el neki, hogy neked ez olyan fontos, mint neki az evés stb. Határozottan, akár nagyobb hangon is jelentsd ki, hogy egy kapcsolatban neki is kellene valamit tennie. Nálunk vannak gyerekek, a feleségem nem keres nagy jól stb., így megértette, hogy egy kis intimitás az egy remek kompromisszum lehet neki. Nálad el lehetne magyarázni, hogy egyedül fog megszáradni, fel kell fogatni vele, hogy minimális áldozatért sokat nyerhet, ha meg nem lép sokat veszthet. Mond el neki, ha neked havi egy puncit ki kellene nyalnod a családi harmónia miatt, akkor te is megtennéd :) Ha meg ezek nem mennek, akkor csempéssz be a kajájába valami női szexkedvnövelőt stb. Én már két éve csak a szexről beszélek otthon, ezzel belátja, hogy olcsóbb neki kicsit odatennie magát, mint ezt a hülye dumát hallgatni. Ne hagyd magad és a csajodat se hagyd nyugton, folyamatosan el kell mondani a haszon-veszteség arányt, majd csak felfogja egyszer, hogy ez neki az olcsóbb út.
2022. ápr. 2. 13:07
 22/114 anonim ***** válasza:
83%

Leszbikus nőként írom, hogy röhejes vagy kérdező.

Ha valahol ennyire szar a kapcsolat külön kell menni, és olyannal összejönni, aki megkíván Téged.Gondolom a feleséged meg a másik kommentelő nője is összejönne egy helyes 25-35 éves pasival, csak hát ti nem néztek ki jól, öregszetek,és, ahogy látom a stílusotok is flörtelmes.Ami nem megy, nem kell erőltetni, keresni kell mást,ennyi!

2022. ápr. 2. 13:12
 23/114 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, eddig elég szimpatikus voltál. De amit ebben a kommentedben írtál egy-két dolog...
2022. ápr. 2. 13:23
 24/114 anonim ***** válasza:
59%

*förtelmes

Elírtam, mert annyira idegesített főleg a kérdező utolsó kommentje.Hányadék pasikák.Fúj.

2022. ápr. 2. 13:26
 25/114 anonim ***** válasza:
76%
Így van, kissé már más fényben látom én is a kapcsolatodat. Ez az üzleti alapokra helyezett szexualitás riasztó, innen már a következő lépés, hogy egy tízezrest teszel a párnájára a szex után, amíg zuhanyozik.
2022. ápr. 2. 15:45
 26/114 anonim ***** válasza:
4%
#22 Nem nézek jól ki? Na idefigyelj! Az életem a sport. 25 éve kondizom hetente 5 alkalommal ebből kb. a 25 év alatt 3 hét maradt ki. Hajam is megvan. Mivel egészségesen étkezem és naponta végzek hasizom gyakorlatokat elhiheted egyáltalán nincs pocak. Rendesen öltözöm kínai gagyi ruhákat nem hordok és viszonylag jól is keresek. Budán élek egy full felújított társasházban. Alkoholt egyáltalán nem iszom és nem is dohányzom. Esküszöm neked , hogy az én páromat Dwayne Douglas Johnson sem tuná begerjeszteni. Szexuális averzió. Ez mond neked valamit? Nem kell a másik emberek felett ítélkezni főleg leszbikusként.
2022. ápr. 2. 18:43
 27/114 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Az én esetemben két megoldás lehetséges. Továbbra is együtt vagyunk és elfogadom, hogy meztelen nőt csak képen látok ezután. A másik , hogy szétmegyünk. harmadik út sajnos nincs már belátom. Én már mindent megpróbáltam.
2022. ápr. 2. 18:46
 28/114 anonim ***** válasza:
0%
#24 Hányadék pasikák? Én meg a nőktől kezdek megundorodni. Álszent , frigid vagy érdekből szexelők. Miért nem maradtok ti egyedül? Én az biztos ha szakítok nővel szóba nem állok többet.
2022. ápr. 2. 18:48
 29/114 anonim ***** válasza:
0%

#22 "csak hát ti nem néztek ki jól, öregszetek" Itt vagyok fenn az Index fórumok. Dühömben és elkeseredettségemben feltöltöttem egy képet. Tavaly nyári fotó.

[link]

2022. ápr. 2. 19:58
 30/114 A kérdező kommentje:

23-24-25/

Kedveseim !

Mi szerencsétlen érzelmes és családos férfiak szeretnénk valamit rekonstruálni a csajunk régi énéből, amikor még volt intimitás és szex közöttünk, hiszen enélkül kb. garantált a család és a kapcsolat szétesése. Lehet, hogy hányadékok vagyunk, de mi ezen agyalunk. Volt egy olyan szimpatikus megszólalás a biszex kolleganőtől, hogy szarul nézünk ki és a csajunk egy 25 évessel már szívesen dugna, mint egy ilyen elpuhult rosszarcú hányadéktól, mint én. Nos kedves biszex kolleganő én napi szinten egy órát kondiban edzek, mellette megvan a napi sétaátlagom, nagyon izmos és jóképű vagyok, pillanatok alatt tudnék szerezni szeretőt/barátnőt/prostit, akiket valószínűleg szexuálisan is ki tudnék elégíteni. A nők mindig is szerettek engem és viszont. Nincs gond a potenciámmal, inkább az a gond, hogy túl nagy a libidóm, a feleségemé, meg túl kicsi. Nem üzleti alapra helyezett a kapcsolatom, a feleségemet továbbra is kívánom, vonzódom hozzá (habár fiatalabban nyilván jobban nézett ki). Nem fenyegetem, anyagilag meg máshogy, csak megpróbálom meggyőzni a női agyát, hogy jobban jár, ha intimebb lesz a viszonyunk. Ezt a racionalitásból vezettem le, sajnos (szerencsére) női aggyal nem tudok gondolkodni, csak a saját logikámat tudom hozni. Nehéz az esetem, de csigalassúsággal azért már vannak részeredmények. A megoldáshoz a nő is kell. Nálunk egy család is van, itt azért más a helyzet, mintha csak a csajom lenne. Szerintem ezt a témát az iskolában kellene oktatni, hogy milyen a nők szexuális íve az évek során stb., akkor talán jobb lenne ennek a kérdésnek a kezelése, meg a nők/férfiak hozzáállása. Azt is belátom, hogy a megoldás az nem lesz optimális, mert max. csak a minimális szexet fogom megkapni a nulla helyett, de legalább akkor lesz érzelmi kötődésünk. Ezek után felmerül a kérdés, hogy a kurvázós nős férfiakat el lehet-e ítélni. Hát nem, sok esetben örülni kell, hogy nem hagyják ott a családukat, a kurvázásból még lehet visszaút, egy barátnőből/szeretőből már nem nagyon. Persze, jobb, ha a kurvázás is elmarad, de ahhoz normális otthoni intim kapcsolatra is szükség van.

2022. ápr. 2. 20:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!