Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves feleség visszaszoktatása a szexre. Van-e valami
tapasztalat a visszaszoktatásra ?
Figyelt kérdés
Általános és személyes problémám is, hogy a feleségem már alig akar szexelni, iszonyú erőfeszítést kell tennem érte, hiába mondtam neki, hogy potensebb vagyok, mint valaha, őt ez nem hatja meg. El akarom kerülni a barátnőzést, a kurvázást stb., megpróbálom rávenni a szexre újból, hát hónapok óta tart, tegnap este volt egy jó menet, de ez sajnos ritka, mint a fehér holló. Mondtam neki, hogy férfi vagyok és nekem 3 naponta kell a szex (persze gyakrabban is lehetne), de ezt nem érzi át, úgy van vele, hogy megvannak a gyerekek, mit akarok én még ennyit dugni. Volt valaki aki ilyen témában sikert ért el ? Persze nem akarom fenyegetni, hogy vagy ő dug velem, vagy valaki más, de mindenképp fogok, próbálok valami kedves tapintatos megoldást keresni. Közben meg évek óta szenvedek a szexhiánytól.
Utolsó: a nőd beteg, nem kicsit.... Pláne ha még csak negyvenes/ötvenes... Tuti nagyon régóta együtt vagytok.Már uncsi vagy neki.Ez már csak testvéri szeretet és megszokás.Már nem kíván.
N
2022. ápr. 5. 10:15
62/114 anonim válasza:
#61 Kinek mi a rég? 12 éve vagyunk együtt ebből együtt élés összesen 4 év. Nem kíván? Ez tuti! Én beszéltem vele és elengedem ha már nem jövök be neki ,tényleg legyen boldog mással nincs jogom az éveit rabolni. Erre azt válaszolta csak engem szeret és más férfival nem élne együtt. Amúgy is egyszerűen undorodik a férfiaktól. Nembeszélve mindig is válogatós volt. Neki a pocakos, trehány, ápolatlan, cigiző-dohányzó, nagypofájú pasasok egyáltalán nem jöttek be.
2022. ápr. 5. 10:29
63/114 anonim válasza:
Akkor meg nem heteró csak elnyomja magában és/vagy annyira megutálta veled a szexet,hogy a férfiakat is utálja.Azért van veled?mert látja így szex nélkül sem kell egyedül élnie, egy új kapcsolatban pedig kellenr szexelnie egy csufi pasikával.Hàt ennyi.
Üdv:még mindig a leszbikus ;)
2022. ápr. 5. 10:45
64/114 anonim válasza:
#63 Unom már, hogy trollkodsz és sértegetsz! Merő rosszindulat és sértegetés minden hozzászólásod. Velem utálta meg a szexet? Mindig csak úgy és akkor volt amikor ő akarta. Mindig úgy ahogyan ő akarta.
Csak akkor és addig amíg ő akarta. Az ő orgazmusa volt az első csak utána jöhettem én. Mindig biztosítani kellett a megfelelő körülményeket. Mintha a királynő érkezett volna hozzám. Soha egyetlen korábbi barátnőmnek nem volt kifogása ellenem, szerettek és tiszteltek és fordítva. Látható a hozzászólásaidból, hogy egy megkeseredett férfigyűlőlő vagy. Mindenért a férfit hibáztatod. Förtelmes és undorító, provokatív minden egyes hozzászólásod.
2022. ápr. 5. 10:59
65/114 anonim válasza:
Hagyd, látszik csak élvezi, hogy provokál.
2022. ápr. 5. 11:13
66/114 anonim válasza:
#66 Igaz! Ne etesd a trollt mondja a népi bölcsesség. Szánalmas és sivár lehet az élete. Csak provokálni és kötekedni tud szerencsétlen. Ráadásul aljas és undorítóan gonosz is. Legyen ez a legnagyobb öröme az életben! :)
2022. ápr. 5. 11:22
67/114 A kérdező kommentje:
Na megint dugtunk egy jót. Igaz nem tudtam normálisan megdugni, mert szétdugtam volna az ágyat (nagyon nagyok a löketeim), emiatt sajnos csak a farkamat verte ki. Na de ez a második, vagy harmadik jelentős megmozdulás az évben szex területén. A totális nullától elmozdultunk, de azért túl sűrű nem lett a dolog. Nekem heti két menet kellene. összehasonlítás végett.
2022. máj. 2. 06:57
68/114 anonim válasza:
Drukkolok, h több legyen!
2022. máj. 2. 09:39
69/114 anonim válasza:
06:57
Halott ügy...LOL
N
2022. máj. 2. 09:59
70/114 anonim válasza:
#69 Hogy lehetsz ennyire ironikus? Te nem szeretnéd a házasságodat megmenteni? Ha van..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!