Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 50 éves feleség visszaszoktatá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 éves feleség visszaszoktatása a szexre. Van-e valami tapasztalat a visszaszoktatásra ?

Figyelt kérdés
Általános és személyes problémám is, hogy a feleségem már alig akar szexelni, iszonyú erőfeszítést kell tennem érte, hiába mondtam neki, hogy potensebb vagyok, mint valaha, őt ez nem hatja meg. El akarom kerülni a barátnőzést, a kurvázást stb., megpróbálom rávenni a szexre újból, hát hónapok óta tart, tegnap este volt egy jó menet, de ez sajnos ritka, mint a fehér holló. Mondtam neki, hogy férfi vagyok és nekem 3 naponta kell a szex (persze gyakrabban is lehetne), de ezt nem érzi át, úgy van vele, hogy megvannak a gyerekek, mit akarok én még ennyit dugni. Volt valaki aki ilyen témában sikert ért el ? Persze nem akarom fenyegetni, hogy vagy ő dug velem, vagy valaki más, de mindenképp fogok, próbálok valami kedves tapintatos megoldást keresni. Közben meg évek óta szenvedek a szexhiánytól.

2022. márc. 15. 18:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/114 A kérdező kommentje:
110/ Köszi. Az érintésekre, puszikra/csókokra koncentrálok először, persze lopva, nem erőszakosan, az talán tovább növeli majd a kedvét, de nem görcsölök, az csak rosszat tenne. Szerencsére nekem mindig van libidóm :)
2022. aug. 5. 11:39
 112/114 anonim ***** válasza:
100%
Kár hogy nekem nem ilyen férjem van, mint a kérdező.
2022. aug. 5. 11:41
 113/114 anonim ***** válasza:
100%
Szép eredmény ez a kérdező részéről. Viszont nálunk ahol már öt éve nincs szex gyakorlatilag lehetetlenség visszahozni. Olyan szintre "faragtam" magam, hogy kocka hasam lett ismét igen impozáns mellizmokkal szép napbarnítottan. A párommal a kapcsolat felhőtlen, sokat dicsértem, udvaroltam neki. Ha pl. egy cipő megtetszett már vettem is meg neki. Egyszer ő is megdicsért ,hogy milyen jól nézek ki (ez igen nagy szó mert ilyenekben sem vagyok elkényeztetve). Egy szép napon vettem a bátorságot. Reggel átmentem a szobájába kis simogatás. Erre ő most izzadt, meleg van és ne is számítsak rá mert ő biztos nem fog így szexelni,így hogy "letámadom". Ha a simogatás letámadás. Majd ő szól ha kedve lesz hozzá. Jelezni fogja. Nem tettem szóvá és az idők során megedződtem. Nem is nehezteltem. Ő egy női típus.
2022. aug. 5. 14:27
 114/114 A kérdező kommentje:
112/ Mutasd meg a férjednek ezt a beszélgetést, hátha kedvet kap :) Kaphatna ő is egy szexuálisan megint új csajt, mint én :)
2022. aug. 5. 21:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!