Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után piros,duzzadt véraláfutásos dudor a hüvelybemenet mellett! Mitől lehet? Valakinek tapasztalat?
Figyelt kérdés
Kicsit hevesebbek voltunk a párommal,mióta régen nem találkoztunk, 3 menet volt.. most együttlét után láttam,hogy a hüvelybemenetem fölött,( a húgycsőnyílástól pár mm-re jobbra) egy pirosas,de inkább sötétkék,fekete színű kis dudor van. Mint amikor valaki becsípja akezét és véraláfutásos lesz. Nem fáj,se nem érezni,semmi panaszt nem okoz,de megijedtem nagyon,ilyen még sosem volt..volt,hogy kicsit hevesebbek voltunk,utánna picit érzékenyebb lett, vagy duzzadtabb a nemiszerv,de pár óra alatt elmúlt. Mitől lehet? Volt már valakinek hasonló? Pharmatex hüvelykúppal védekezünk,ami a 3. Körre eléggé kiszárított,lehet ettől esetleg? Rákszűrésen egy hónapja voltam és jó az eredmény.. de ijesztő,kis borsószem nagyságú..2022. márc. 7. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!