Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik az hogy fiatal tapaszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az hogy fiatal tapasztalatlan lányok csak azért szopnak le pasikat hogy tanulják/gyakorolják a technikát?

Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 09:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Álmodban esetleg
2022. márc. 8. 09:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azon gyakorlok, akivel együtt vagyok.
2022. márc. 8. 09:07
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Voltak rá példák hogy beavattam s segítettem a tapasztalat szerzésben.

33f

Debrecen

2022. márc. 8. 09:19
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Igen csináltam ilyet, 22/l
2022. márc. 8. 10:22
 5/8 A kérdező kommentje:
4-es és mi volt a tapasztalat? Megérte?
2022. márc. 8. 10:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért csináltam volna ilyet? 17 évesen is tudtam már, hogy ez nem így megy. Erre nincs egy működő, egységes módszer, azon gyakoroltam, akivel együtt voltam. Neten is lehet olvasni technikákat, de ami az egyiknek bejön, az a másiknak nem fog.
2022. márc. 8. 11:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy gyakori de én már hallottam ilyet ismerősi körben. Persze ott azért volt vonzalom.
2022. márc. 8. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, még tinikoromban. Meg akartam tanulni a mélytorkos szopást, és nem volt pasim akin gyakorolhattam volna.

De persze nem úgy, hogy vadidegenekhez odamentem hogy "engedd meg lécci hogy gyakoroljak rajtad".

2022. márc. 9. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!