Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 50 éves feleség visszaszoktatá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 éves feleség visszaszoktatása a szexre. Van-e valami tapasztalat a visszaszoktatásra ?

Figyelt kérdés
Általános és személyes problémám is, hogy a feleségem már alig akar szexelni, iszonyú erőfeszítést kell tennem érte, hiába mondtam neki, hogy potensebb vagyok, mint valaha, őt ez nem hatja meg. El akarom kerülni a barátnőzést, a kurvázást stb., megpróbálom rávenni a szexre újból, hát hónapok óta tart, tegnap este volt egy jó menet, de ez sajnos ritka, mint a fehér holló. Mondtam neki, hogy férfi vagyok és nekem 3 naponta kell a szex (persze gyakrabban is lehetne), de ezt nem érzi át, úgy van vele, hogy megvannak a gyerekek, mit akarok én még ennyit dugni. Volt valaki aki ilyen témában sikert ért el ? Persze nem akarom fenyegetni, hogy vagy ő dug velem, vagy valaki más, de mindenképp fogok, próbálok valami kedves tapintatos megoldást keresni. Közben meg évek óta szenvedek a szexhiánytól.

2022. márc. 15. 18:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/114 anonim ***** válasza:
Köszi, de nem upvote kellene leginkább
2022. aug. 4. 10:57
 102/114 anonim ***** válasza:
24%
Nálunk a párom szoktatott le a szexről pontosan öt éve. 45 évesen tettem le a lantot még időben. Férfiként így öt év elteltével egyáltalán nem hiányzik. Sokkal fontosabb és szebb dolgok is vannak az életben csak meg kell látni. Ha a szex tartja össze az embereket az nagyon nagy baj ott nincs szeretet. Én úgy is kitartottam, hogy még házasok sem vagyunk. Ezt a párom nagyon értékeli. Most már én is gusztustalannak tartom a brét egy szerencsétlen nőbe nyomkodni. Ja és nem vagyok impotens nem azért mondom.
2022. aug. 4. 12:12
 103/114 A kérdező kommentje:
102/ A szex intimebbé teszi a kapcsolatot, azért kell. Meg a férfinek szüksége van rendszeres szexre, ürítésre is, a nőnek nem kell egy kor felettszex. Na mindegy, a lényeg, hogy a speciális terápiám szerintem lassan termőre fordul és még kurváznom sem kell már.
2022. aug. 4. 13:20
 104/114 anonim ***** válasza:
45%
Szex nélkül még szorosabb lett a kapcsolatunk és még jobban ragaszkodom a páromhoz. Figyelj én öt éve tökéletesen elvagyok szex nélkül. Rengeteget sportolok,kondizom, kirándulok, biciklizem. Levezetem így tökéletesen a feszkót. Prostikra meg nem fogok költeni egy fillért sem az mindkét fél számára megalázó. Már eszem ágában sem lenne visszaszoktatni a párom a szexre. Ennyi idő után már én is gusztustalannak tartom a testnedvek cseréjét mert valljuk meg az az.
2022. aug. 4. 13:33
 105/114 anonim ***** válasza:
100%

#102-#104

Nőként fogom a fejem olvasva miket írsz...

"Most már én is gusztustalannak tartom a brét egy szerencsétlen nőbe nyomkodni."

"már én is gusztustalannak tartom a testnedvek cseréjét"

Mondjuk férjezettként nem igen fog már, de most azt mondanám...Csak ilyen férfival ne hozzon össze a sors...

Kérdező, neked meg, csak így tovább :)

2022. aug. 4. 13:42
 106/114 anonim ***** válasza:
45%
#105 Ha hosszú éveken keresztül a párod visszautasított volna. Akkor a te gondolkodásod is ilyen irányba változott volna. Nekem a legnagyobb örömöm az életben és a szex célja az volt, hogy a nőnek örömöt okozzak. El is hittem , hogy ezt élvezik. Ma már a szex szó hallatán is a hányinger kerülget.
2022. aug. 4. 13:51
 107/114 anonim ***** válasza:
45%

105.

Nem kell ismeretlenül ítélkezni!

Nekem a nővérem járt hasonló cipőben. A sógor visszautasította, megalázta. Elváltak és többet férfival nem ismerkedett úgy kiábrándult és az önbecsülését így lezúzták. Azóta húsz éve nem volt kapcsolata férfival. :(

2022. aug. 4. 14:48
 108/114 A kérdező kommentje:
Jövő héten elviszem az asszonyt nyaralni, ha nem jön gyerek, akkor lesz dugás, ha jön, akkor nem.
2022. aug. 5. 11:23
 109/114 A kérdező kommentje:
Minden lényeges eseményről tudósítok, ne aggódjatok, most a két hetente egy kis szexecske a norma, ez hatalmas eredmény a 1,5 évig nullához képest. Szerintem már ez az a szint, amivel kb. megvan az intimitás, jobban érzi, hogy nőként tekintek rá. Szerintem szex nélkül ez nem megy. Kell legalább érintés, csók, a többi csak ráadás.
2022. aug. 5. 11:27
 110/114 anonim ***** válasza:
Drukkolok, hogy a nyaraláson legyen többször is szex.
2022. aug. 5. 11:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!