Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves feleség visszaszoktatása a szexre. Van-e valami tapasztalat a visszaszoktatásra ?
Figyelt kérdés
Általános és személyes problémám is, hogy a feleségem már alig akar szexelni, iszonyú erőfeszítést kell tennem érte, hiába mondtam neki, hogy potensebb vagyok, mint valaha, őt ez nem hatja meg. El akarom kerülni a barátnőzést, a kurvázást stb., megpróbálom rávenni a szexre újból, hát hónapok óta tart, tegnap este volt egy jó menet, de ez sajnos ritka, mint a fehér holló. Mondtam neki, hogy férfi vagyok és nekem 3 naponta kell a szex (persze gyakrabban is lehetne), de ezt nem érzi át, úgy van vele, hogy megvannak a gyerekek, mit akarok én még ennyit dugni. Volt valaki aki ilyen témában sikert ért el ? Persze nem akarom fenyegetni, hogy vagy ő dug velem, vagy valaki más, de mindenképp fogok, próbálok valami kedves tapintatos megoldást keresni. Közben meg évek óta szenvedek a szexhiánytól.2022. márc. 15. 18:18
91/114 A kérdező kommentje:
90/ Itt nem a prostizás/szeretőzés a lényeg. A nő szereti, ha a férfi rosszalkodik (bármilyen téren), vonzódik az ilyenekhez és megérzi ezt. Aki csak "jó" velük, azt meg nem becsüli. Ha megbecsülést akarsz, akkor te is rosszalkodni fogsz. Sajnos ilyen a női logika, ez persze férfiaggyal felfoghatatlan.
2022. jún. 22. 09:28
92/114 anonim válasza:
Vannak akik igen és vannak akik nagyon nem. Pont , hogy a nők akik nagyon nem szeretik a konkurenciát. Én már eljutottam oda, hogy eszem ágában nincs visszaszoktatni pedig most olyan időszak lenne / lehetne. Nem fogok senkivel játszmázni (dread game és hasonlók).
93/114 A kérdező kommentje:
92/ Nem a konkurenciáról van szó, nem is feltétlenül a nőzésről. Valamilyen szinten rosszfiúnak kell lenned, ha akarod, hogy a csajod jobban megbecsüljön. Találj ki valami csibészséget stb.
2022. jún. 22. 10:16
94/114 anonim válasza:
Megbecsül csak nem szexel. Illetve szerintem már mutatna rá hajlandóságot de mivel sikeresen leszoktatott így már én nem akarok. Viszont többször kijelentettem , hogy simán és örömmel el lennék nő nélkül (így is van) így jobban megbecsül azóta. Főként amióta hangoztatom, hogy egyáltalán nem hiányzik a szex. :)
95/114 A kérdező kommentje:
95/ Hidd el, ha adnál jeleket, hogy nem vagy teljesen ellene a testi közeledésnek, kedveskednél vele, akkor elindulhatna lassacskán a folyamat. Szex nélkül nem jó, hidd el, legalább meghitten közeledj hozzá, nem kell egyből megdugni.
2022. jún. 22. 10:29
96/114 anonim válasza:
Igen , ez valóban működne de most már azért sem. Évek óta megaláz. Nekem is van önérzetem. Maximum egy rokoni ölelés. Amikor szenvedtem süket fülekre talált. Most ő talál süket fülekre nálam. Nem rossz szex nélkül egyáltalán. Több időm marad sportra, hobbikra. A fogamzásgátlás miatt sem kell stresszelni. Még jót is tett velem a párom, hogy így leszoktatott. Mennyi időm pénzem megmaradt volna ha már huszonéves koromban így gondolkodtam volna. :)
97/114 A kérdező kommentje:
A feleségem szombaton jól leszopott, most már talán a havi 2 is menni fog. Jó hír, hogy a prostizást is sikerült elhagnom.
2022. aug. 4. 03:10
98/114 anonim válasza:
Kérdező! Mennyi prostizás után nézett rád másként a feleséged?
99/114 A kérdező kommentje:
98/ Olyan 6-8 alkalom után. Akkor kezdett a technikám is javulni, meg az önbizalmam még nagyobb lett :) Ma már ribikre sincsen szükségem, elég volt a pár hónap know-how gyűjtés.
2022. aug. 4. 10:38
100/114 A kérdező kommentje:
Ja mindenki kap upvotot :)
2022. aug. 4. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!