Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves feleség visszaszoktatása a szexre. Van-e valami
tapasztalat a visszaszoktatásra ?
Figyelt kérdés
Általános és személyes problémám is, hogy a feleségem már alig akar szexelni, iszonyú erőfeszítést kell tennem érte, hiába mondtam neki, hogy potensebb vagyok, mint valaha, őt ez nem hatja meg. El akarom kerülni a barátnőzést, a kurvázást stb., megpróbálom rávenni a szexre újból, hát hónapok óta tart, tegnap este volt egy jó menet, de ez sajnos ritka, mint a fehér holló. Mondtam neki, hogy férfi vagyok és nekem 3 naponta kell a szex (persze gyakrabban is lehetne), de ezt nem érzi át, úgy van vele, hogy megvannak a gyerekek, mit akarok én még ennyit dugni. Volt valaki aki ilyen témában sikert ért el ? Persze nem akarom fenyegetni, hogy vagy ő dug velem, vagy valaki más, de mindenképp fogok, próbálok valami kedves tapintatos megoldást keresni. Közben meg évek óta szenvedek a szexhiánytól.
Én már ott elhánytam magam, hogy "visszaszoktatás". És mindezt kétszer is leírva. Pont mint a kérdések az állatos kategóriában, hogy kutya szoktatása a helyére...
Utána meg nézem az utolsó választ: "kedveseim". Hát kedvesed a nyavaja. Így, pontos j-vel.
2022. ápr. 2. 20:31
32/114 A kérdező kommentje:
31/
Sajnálom, hogy hánytál a visszaszoktatás szótól, használhattam volna a visszavezetést a szexre, vagy a visszatérést a szexre stb., a lényeg ugyanaz marad. Ha nem tetszik a Kedveseim megszólítás, akkor ne vedd magadra, cseréld ki valami sértő szóra, ha az tetszik neked :)
2022. ápr. 2. 20:37
33/114 anonim válasza:
19:58
Az arc fontosabb, mint a test.Továbbá nem mindenkinek ez a testalkat jön be.Sokat számít az érzelmi kötelék, a kisugárzásod és a személyiséged is.
Üdv:a leszbikus nő
2022. ápr. 2. 21:03
34/114 anonim válasza:
#23 vagyok 13:23
Azzal nincs is semmi gond, hogy ezen jár az agyad folyamat. Ezt meg is értem, hisz az intimitásra és szexuális együttlétekre szükség van egy házasságban.
Az ilyenekkel van gondom azokból amiket írtál:
"a feleségem nem keres nagy jól stb., így megértette, hogy egy kis intimitás az egy remek kompromisszum lehet neki. "
"folyamatosan el kell mondani a haszon-veszteség arányt, majd csak felfogja egyszer, hogy ez neki az olcsóbb út."
ilyenek...
Ebből a kommentedből semmi tisztelet és szeretet nem érződik ki a feleséged iránt.
2022. ápr. 2. 22:10
35/114 A kérdező kommentje:
23/ Van bennem szeretet és tisztelet, különben nem tennék ennyi erőfeszítést, nem tölteném az időt ilyenekkel, hanem egyszerűen nőznék. A szeretet az, akivel az idődet töltöd, mert az a véges. Én szeretem a nőket, jól elszórakozom a "logikájukon", gondolkodásukon, de néha, amikor a helyzet komoly és cselekedni kell, akkor kemény, kíméletlen logikával kell, hogy érveljek, hogy felébredjen. El kell neki mondani, hogy bizony rengeteget lehet veszteni azon, ha ő bezárkózik és nem hajlandó már férfiként kezelni engem. Mindig elmondom a várható ráfordítás és haszon-veszteség lehetőségeit, ez persze nem túl romantikus, de igaz, minimális munkával, odafigyeléssel rengeteget lehet nyerni, míg restséggel orbitálisat lehet veszteni. Ez nem tiszteletlenség, vagy szeretethiány, hanem az igazság, a féltő őszinteség az igazi szeretet, nem a rózsaszín felhőben hagyás és a nemtörődés.
2022. ápr. 3. 08:25
36/114 anonim válasza:
Tudod mit? El is hiszem. De valami borzasztóan kommunikálod le. :D
2022. ápr. 3. 08:38
37/114 A kérdező kommentje:
36/ Az életben két nehézség van. Az egyik az egyszerű és valódi megoldást megtalálni. A második azt lekommunikálni. Aki mindkettőre képes, az maga a csúcs. Látszik, hogy még tudok hova emelkedni :)
2022. ápr. 3. 08:49
38/114 anonim válasza:
A kommunikációval nem értek egyet. El lehet mondani azokat a tényeket határozottan, tárgyilagosan úgy is, hogy ne legyen túlzottan száraz, rideg.
Na mindegy, így, itt, írásban biztos máshogy jön vissza a dolog, de ahogy itt visszajön, az alapján az érezhető amit írtam.
Mert a lényegét értem, oké is, csak az a rideg üzletiesség ami benne van. :)
2022. ápr. 3. 09:03
39/114 anonim válasza:
33# Kedves válaszadó ! Oké feladom. Az arcom olyan mint Freddy Kruegernek. Olyan egyszerű gyerek vagyok mit a vonatfütty. Még a nyócadikat sem sikerült kijárnom. A nőkkel való társalgásom pedig kimerül a "Na hello mizu?" ban. :) A kis óvodás Jancsika kapcsoltam be nekem a számítógépet mert ahhoz is hülye vagyok. Honap megyek a Pogár Jenő hivatalba segíjírt. Még biciklizni sem tudok. Egész napom fingásból és büfögésből áll. A beszédstílusom a malacröfögés és Makákó kurjongatása között. Ruháimat éjszaka a hajléktalanszállón szerzem be és rettenetesen koszosak és büdösek. Ja én is olyan büdös vagyok ,hogy még a görények is menekülőre fogják. Na elégedett vagy?
2022. ápr. 3. 10:11
40/114 anonim válasza:
Kedves kérdező. Egy férfiundorban szenvedő leszbikustól kb. hasonlót vártam. Most meg az a baj, hogy túl izmos vagyok illetve kitalálta , hogy baromi ronda a pofám és biztos egy satu egyszerű bunkó vagyok. A kérdést jól tetted fel. A magyar nyelvben sok kifejezést lehet használni. Én is ha nem szeretném és tisztelném a párom akkor csajoznék. Utasítottam vissza nőt de megmondom őszintén most már megbántam. A hölgy ugyanebben a cipőben járt mint mi csak fordítva. Szóval gusztustalan ahogy ismeretlenül megbélyegzik az embert. A párom kb. egy órán belül tudnám kiköltöztetni a lakásomból. Csak a ruháit hozta. Még egy csomó pénzt is adok neki. Csak sajnos nagyon ragaszkodó vagyok. Ugyanakkor megkérdezném a kedves leszbi hölgytől, hogy mi a jó Istenért ragaszkodik hozzám a párom? Mert ő sem akar elmenni pedig eltudna. Van külön lakása neki is. Egyébként egyetértek valóban az iskolában kellene már oktatni ezeket a dolgokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!