Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves feleség visszaszoktatása a szexre. Van-e valami tapasztalat a visszaszoktatásra ?
Ahogy az első írja, figyelj arra, hogy ezentúl se csak a szex legyen a célja egy összebújásnak, egy ölelésnek, egy puszilgatásnak, csóknak. Ezt nagyon meg lehet érezni, és még inkább akaratlanul is elutasítást vált ki.
A másik, próbáld meg elérni nála, hogy kapcsoljon ki agyilag a mindennapi dolgokból. Próbáljon kevésbé a nap minden pillanatában édesanya meg háziasszony lenni. Próbálja meg élvezni a szabadidőt, a semmittevést, az énidőt.
Nem tudom mennyire ad még magára mint nő, de ezt is vissza hozhatnátok. Együtt, mindketten. Te mint férfi, ő mint nő. Elmenni alkalmanként egy vacsira, egy italra, és normálisan felöltözni hozzá, smink, parfüm. Szinte mint egy randi. És ezt lassan megtartani a mindennapokba is.
Kérdező, arra egyszer se tértél ki, hogy a feleségednek is megvan e a boldogsága a szexben? Elviszed őt is? Megbeszélitek?
Azért is kérdezem, mert az én tapasztalatom az, hogy negyven fölött a nők egyre jobban kivánják a szexet, bár az is igaz, hogy akikről én tudok, azok fiatalon is elég aktívak voltak. Szóval az a feltételezésed, hogy a biológiai szükségtelenség az oka a libidó hiányénak, biztosan nem általános. Talán lelki oka van, ez kiderül abból, hogy nedvesedik-e. Ha igen, akkor jók a kilátásaid. Támadd őt minden módon, érezze a vágyadat.
Nem tudok egyéb tanácsot adni, csak azt tudom, hogy ha a nő azt hiszi, hogy nem kivánatos, akkor vissszautasító lesz.
Párom 50 éves én 49 mindketten letagadhatunk legalább 10 évet a korunkból. Sportolunk, egészséges étkezés, vitaminok, rendezett körülmények, nincs gyerek. Most már több mint három éve nemhogy szex de semmilyen intimitás nincs közöttünk. Legfeljebb egy baráti arcra puszi. A páromon még a klimax tünetei sem jelentkeztek. Ő mégis azzal magyarázza, hogy a változó kor előszobájába lépett és egyáltalán nem kívánja a szexet. egy tízes skálán nulla a libidója.
13 éve élünk együtt elmondása szerint fiatalabb korában sem volt egy tüzes nő. Nekem pár szép év jutott de most már életem végéig azt kell beosztanom magamnak. Én is ugyanezzel a problémával küzdök és hasonlóképpen gondolkodom mint a kedves kérdező. Erőm teljében vagyok nincs merevedési zavarom, állóképességem is mag van kondizok, futok, hegyi kerékpározom. De a szexről le kellett mondanom. Szintén külön hálószobában alszunk a párom kérésére. Évek óta még fehérneműben sem láttuk egymást. Párom gondosan ügyel, hogy pl. fürdésnél zárja az ajtót, öltözködésnél is ajtó bezár én ott nem lehetek jelen. Most már én sem "zavarom" fedetlen testemmel. Páromnak állítása szerint testileg és lelkileg is teljesen jól érzi magát. Semmilyen libidó növelőt gyógynövényit sem hajlandó szedni mert ő nagyon jól érzi így magát. Nem akarom én direkt szexet hirtelenjében de még egy masszírozást sem enged. Azt mondja nagyon szeret és mással nem is élne. Könnyen szét tudunk költözni mert páromnak is van saját lakása. Örülök, hogy a kérdezőnek már sikerült de én úgy érzem az esetemben teljesen esélytelen vagyok.
Én egy jó pszichológus szakember felkeresését javaslom. Fogadjam ezt el így életem végéig vagy szakítsak. Szerintem ha valakinek ennyire 0 szinten van a libidója ott nem lehet mit tenni. Olvastam Dr. Szilágyi Vilmos könyvét de még a kezdeti bevezető visszaszoktató szakaszhoz sincs esélyem eljutni. Egyébként szexuális trauma párom esetében tudomásom szerint nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!