Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 50 éves feleség visszaszoktatá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 éves feleség visszaszoktatása a szexre. Van-e valami tapasztalat a visszaszoktatásra ?

Figyelt kérdés
Általános és személyes problémám is, hogy a feleségem már alig akar szexelni, iszonyú erőfeszítést kell tennem érte, hiába mondtam neki, hogy potensebb vagyok, mint valaha, őt ez nem hatja meg. El akarom kerülni a barátnőzést, a kurvázást stb., megpróbálom rávenni a szexre újból, hát hónapok óta tart, tegnap este volt egy jó menet, de ez sajnos ritka, mint a fehér holló. Mondtam neki, hogy férfi vagyok és nekem 3 naponta kell a szex (persze gyakrabban is lehetne), de ezt nem érzi át, úgy van vele, hogy megvannak a gyerekek, mit akarok én még ennyit dugni. Volt valaki aki ilyen témában sikert ért el ? Persze nem akarom fenyegetni, hogy vagy ő dug velem, vagy valaki más, de mindenképp fogok, próbálok valami kedves tapintatos megoldást keresni. Közben meg évek óta szenvedek a szexhiánytól.

2022. márc. 15. 18:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/114 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első írja, figyelj arra, hogy ezentúl se csak a szex legyen a célja egy összebújásnak, egy ölelésnek, egy puszilgatásnak, csóknak. Ezt nagyon meg lehet érezni, és még inkább akaratlanul is elutasítást vált ki.

A másik, próbáld meg elérni nála, hogy kapcsoljon ki agyilag a mindennapi dolgokból. Próbáljon kevésbé a nap minden pillanatában édesanya meg háziasszony lenni. Próbálja meg élvezni a szabadidőt, a semmittevést, az énidőt.

Nem tudom mennyire ad még magára mint nő, de ezt is vissza hozhatnátok. Együtt, mindketten. Te mint férfi, ő mint nő. Elmenni alkalmanként egy vacsira, egy italra, és normálisan felöltözni hozzá, smink, parfüm. Szinte mint egy randi. És ezt lassan megtartani a mindennapokba is.

2022. márc. 15. 22:10
 12/114 A kérdező kommentje:
Újabb fejlemény. Jó ideje horkolás miatt külön aludtunk, most megint együtt. Majd csak lesz ebből megint szex.
2022. márc. 18. 17:33
 13/114 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, hát azt nem szabad. Én hiszem, meg vagyok róla győződve, a külön alvás az elhidegüléshez vezető biztos út. A kapcsolat intimitásához hozzá tartozik, hogy együtt alszunk, éjszaka ha megébredünk ott van mellettünk a másik, oda-oda bújunk, vagy akár csak átnyúlunk hozzá egy érintésre, reggel vagy együtt ébredünk, de legalább látjuk a másikat ahogy még alszik...Nálunk is hatalmas gondot jelent a horkolás, már évek óta. De semmi pénzért nem aludnék fixen, véglegesen külön. Inkább az éjszakai többszöri megébredés, a férjem bökdösése, az éjszakai cuccolás időnként...De el nem tudnám képzelni, hogy reggelenként mintegy lakótárssal csak a konyhában, nappaliban találkozzak a párommal, és úgy érdeklődjek hogy aludt, meg ilyenek. Nem, abból előbb-utóbb valóban egy békés egymás mellett élés lesz csak, mint a társbérlők.
2022. márc. 18. 21:49
 14/114 A kérdező kommentje:
Na megvolt végre a szex hosszú idő után. Már mindig mellette fekszem, persze szoknom kellett az új helyzetet, az utóbbi időben mindenhova elvittem, voltunk a Kiscelli múzeumban is, hónapok óta kedves vagyok vele stb., utána hosszú udvarlás után végre az éjszaka volt egy jó menet. Későn kezdtük, véletlenül egyedül voltunk otthon, és éppen benne volt a farkam, amikor váratlanul a lányomat hallom az ajtóban kotorászni, emiatt teljesen le kellett állítanom a műveletet, úgyhogy a farkam ott volt benne még vagy húsz percig, anélkül, hogy megmozdulhattam volna. Na 20 perc után végre elment az emeletre a lányom és akkor be tudtuk fejezni az akciót, hát elég kemény volt, jó sokáig tartott. Most úgy tűnik, hogy van egy új csajom, aki a feleségem, hiszen az idén ez a második menetünk, ami több, mint tavaly összesen volt. Remélem, hogy az intimitás visszahozatala sikerülni fog, nem a dugás a legfőbb cél, hanem az intimitás visszaszerzése. Azt viszont el kell ismernem, hogy nem lehet elvárnom egy 50 éves csajtól, hogy ugyanúgy szexeljen, mint egy húszas, sajnos a biológia ellenem dolgozik, hiszen egy 50 éves nőnek biológiailag semmi oka sincs szexelnie, hiszen már nem lehet gyereke, akkor minek neki libidó. A természet levágja a felesleges dolgokat, arra koncentrál, ami fontos. Sajnos ezt be kell látni, ez a maximum, amit kihozhatok ebből a helyzetből.
2022. márc. 21. 10:01
 15/114 anonim ***** válasza:
👍👍👍
2022. márc. 23. 20:38
 16/114 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, arra egyszer se tértél ki, hogy a feleségednek is megvan e a boldogsága a szexben? Elviszed őt is? Megbeszélitek?

Azért is kérdezem, mert az én tapasztalatom az, hogy negyven fölött a nők egyre jobban kivánják a szexet, bár az is igaz, hogy akikről én tudok, azok fiatalon is elég aktívak voltak. Szóval az a feltételezésed, hogy a biológiai szükségtelenség az oka a libidó hiányénak, biztosan nem általános. Talán lelki oka van, ez kiderül abból, hogy nedvesedik-e. Ha igen, akkor jók a kilátásaid. Támadd őt minden módon, érezze a vágyadat.

Nem tudok egyéb tanácsot adni, csak azt tudom, hogy ha a nő azt hiszi, hogy nem kivánatos, akkor vissszautasító lesz.

2022. márc. 26. 15:37
 17/114 anonim ***** válasza:

Párom 50 éves én 49 mindketten letagadhatunk legalább 10 évet a korunkból. Sportolunk, egészséges étkezés, vitaminok, rendezett körülmények, nincs gyerek. Most már több mint három éve nemhogy szex de semmilyen intimitás nincs közöttünk. Legfeljebb egy baráti arcra puszi. A páromon még a klimax tünetei sem jelentkeztek. Ő mégis azzal magyarázza, hogy a változó kor előszobájába lépett és egyáltalán nem kívánja a szexet. egy tízes skálán nulla a libidója.

13 éve élünk együtt elmondása szerint fiatalabb korában sem volt egy tüzes nő. Nekem pár szép év jutott de most már életem végéig azt kell beosztanom magamnak. Én is ugyanezzel a problémával küzdök és hasonlóképpen gondolkodom mint a kedves kérdező. Erőm teljében vagyok nincs merevedési zavarom, állóképességem is mag van kondizok, futok, hegyi kerékpározom. De a szexről le kellett mondanom. Szintén külön hálószobában alszunk a párom kérésére. Évek óta még fehérneműben sem láttuk egymást. Párom gondosan ügyel, hogy pl. fürdésnél zárja az ajtót, öltözködésnél is ajtó bezár én ott nem lehetek jelen. Most már én sem "zavarom" fedetlen testemmel. Páromnak állítása szerint testileg és lelkileg is teljesen jól érzi magát. Semmilyen libidó növelőt gyógynövényit sem hajlandó szedni mert ő nagyon jól érzi így magát. Nem akarom én direkt szexet hirtelenjében de még egy masszírozást sem enged. Azt mondja nagyon szeret és mással nem is élne. Könnyen szét tudunk költözni mert páromnak is van saját lakása. Örülök, hogy a kérdezőnek már sikerült de én úgy érzem az esetemben teljesen esélytelen vagyok.

Én egy jó pszichológus szakember felkeresését javaslom. Fogadjam ezt el így életem végéig vagy szakítsak. Szerintem ha valakinek ennyire 0 szinten van a libidója ott nem lehet mit tenni. Olvastam Dr. Szilágyi Vilmos könyvét de még a kezdeti bevezető visszaszoktató szakaszhoz sincs esélyem eljutni. Egyébként szexuális trauma párom esetében tudomásom szerint nem történt.

2022. márc. 30. 13:22
 18/114 A kérdező kommentje:
16/ A feleségem nem könnyű kielégíteni, mert csak a csiklón keresztül megy, de nem enged nyalni, csak kézzel, az meg sokáig tart. Egyébként így is ki tudom elégíteni, persze ez még múltkor nem ment, majd hamarosan újra próbálkozom. Most éppen a kazán ment tönkre, ezért hideg van, de egy hét múlva lesz egy újabb próba. Az én kívánásommal és annak érzékelésével nincsen gond, inkább a libidója csökkent egy jó nagyot, azt próbálom felemelni. Az alapcél, hogy legyen egy minimális intimitás, a többi az hab a tortán lenne. 50 feletti nőtől nem várok többet sajnos.
2022. ápr. 2. 02:29
 19/114 A kérdező kommentje:
17 A te és a mi problémánk általános, 50 felett a nők már nem tudják a párjukat kielégíteni, lecsökkent a libidójuk. Tűzd ki te is az intimitás növelését együttalvással, simogatással, ölelésekkel, vedd rá, hogy néha leszopjon, vagy te tapizd és nyald le. Ezeket még csak csak engedik, hosszas rávezetéssel, mond azt, hogy a szex neked nagyon fontos. Csodát nem várhatsz, de elmozdulást igen. Van egy kérdésem. Te hogy oldod meg a szexuális vágyaidat három éve ? Szeretővel, kurvával, önkielégítéssel ?
2022. ápr. 2. 02:37
 20/114 anonim ***** válasza:
Leszopjon? Viccelsz? Egyszer megkérdezte, hogy abba neki mi a jó? Kinyalni? Viccelsz? Még meg masszírozni sem engedi magát. Ezek neki nem okoznak örömet ezért nem engedi. Elmondta már két éve is, hogy őt a szex semmilyen szinten nem érdekli azt is zavarja ha beszélünk róla. Együtt aludni is esélytelen. Két évvel ezelőtt felajánlotta ,hogy ha én nagyon "ilyeneket" akarok akkor inkább békességgel elköltözik. Tegnap reggel azért nem tudtam bejutni a fürdőszobába mert félmeztelen volt és meg kellett várnom míg felöltözik. És ne valami ódivatú mamára gondolj. Fiatalos , sportos vékony csaj aki tangát hord de azt is csak onnan tudom amikor a szárítón lógnak a bugyik. Egyébként nekem még 30 as koromban volt egy 51 éves barátnőm. 7 évig. Sportos, kondis gyerek voltam akkor még inkább nem győztem kielégíteni napjában többször akart szexelni. Abban az időben is volt több ilyen korú barátnőm és azt a mostani helyzetemet még legvadabb rémálmomban sem tudtam elképzelni. Hogyan oldom meg? Sporttal , munkával levezetem a feszkót. Illetve bemutatkozom neked görög srác lettem a nevem: Sztratosz Marokbatosz. Hát így. :)
2022. ápr. 2. 12:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!