Lányok, ti mit szólnátok hozzá, hogyha a barátotok csak az esküvő után lenne hajlandó szexelni?
Hát igen, a konzervatívságot én is megkaptam itt, ahogy olvastam a válaszokat :)
De akkor sem változtatom meg a véleményem
21f
Helyes. Én sem fogom, az is biztos.
(21:36-os voltam.) :)

És pettingbe se lennél benne kedves kérdező?Mert az mégse lefekvés és a nászéjszakán lennétek egymáséi.
Ha egy olyan lánnyal hozna össze a sors aki már pettingelt de csak veled fekszik le a házasság után ahhoz mit szólnál?
Pettingelni sem szeretnék. A petting is szex, csak más.
Ha belegondolok, rosszul esne, hogyha a "lány" már pettingelt volna.

Most miért álltok ilyen negatívan hozzá? :D
Csak elmondtam a nézeteimet és kíváncsi voltam mások hogy látják.
De mintha kicsit irritálnék ezzel másokat. Pedig nem kényszerítettem rá senkire, hogy így kell élni, csak annyit mondtam, hogy én ezt szeretném

"Még a végén azt is kitalálod, hogy maszturbálni sem maszturbálhatott az életben soha... :S"
Sőt, ha már gondolt a szexre az is baj.
"Most miért álltok ilyen negatívan hozzá? :D
Csak elmondtam a nézeteimet és kíváncsi voltam mások hogy látják."
Senki sem állt hozzá negatívan. Megkaptad mások véleményét, melyek döntő többsége nem egyezik a tiéddel, erre te szépen lehordod a szexet mindenféle rossz és bűnös dolognak. Fentebb, regény hosszúságú vitám volt egy hozzád hasonlóval, most nem fogom megismételni ugyanazokat. Szíved joga, hogy eldöntsd hogy élsz, de ezért ne nézz már le és ítélj el másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!