Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csajok, ha a barátotok izgat,...

Csajok, ha a barátotok izgat, és elélveztek, az nektek milyen színű? És milyen hamar lesz ez meg? (Kort is lécci)

Figyelt kérdés

Hülye kérdés tudom.. (Szűz vagyok)

De,a barátom izgatni szokott (ruhán keresztül),és már akkor így fehérkés lesz a bugyim..:S Gondolom az az,hogy hát sikerült felizzítania. :)

És még egy kérdés: nektek is van folyásotok?

Hasznos válaszokat köszi..és tudom,hogy buták a kérdések,de ez van.

Bunkó hozzászólásokat nem kérek. Tapasztalatlan vagyok,én is tudom.

2011. jún. 7. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne félj, az én barátnőm is ugyanezt produkálja, meg az előző, meg az előző. Szal teljesen rendben vagy, ez csak amolyan természetes síkosító, hogyha esetleg másra kerülne a sor, ne szoruljanak az alkatrészek :D
2011. jún. 7. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem te vagy nagyon fiatal vagy (12-14) vagy nem beszéltél női dolgokról anyukáddal.

A folyás a menstruációt megelőzi fél évvel. És minden egészséges nőnek van. Véd a fertőzésekkel szemben és izgalmi állapotban az aktus során biztosítja a síkosságot.

A hüvelyváladékból következtetni lehet pl ciklusod mely periódusában jársz, vagy van-e fertőzésed.

2011. jún. 7. 19:39
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.-Hát igen,eléggé fiatal vagyok. :)

És,tudom hogy ez olyan "sikosító",csak fura,hogy milyen hamar már jön..olyan mintha béna lennék,hogy hamar nedves vagyok. :(

2011. jún. 8. 05:32
 4/8 anonim ***** válasza:

dehogy vagy béna, ez természetes reakció:)

de nem akkor jön ez, amikor elélvezel, ez egyszerűen csak a felizgultság jele.

meg lehet kérdezni, hány éves vagy te és a barátod?

2011. jún. 8. 08:14
 5/8 anonim válasza:
en is sokszor vagyok igy,egyszer-egyszer el-el teved a keze a srcnak(baratomnak) es mar folyik is.de tenyleg ez azt jelenti h elmentem?????
2011. jún. 8. 18:02
 6/8 anonim válasza:
egy nő nem attól lesz nedves, hogy elment... ill. persze utána jobban, de előtte azért, hogy a pasi könnyedén be tudja tenni...
2011. jún. 8. 19:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát tudom,hogy azért van,hogy könnyebben betegye..De,azt hittem,ez már az , hogy el is megyek.. :D:S
2011. jún. 8. 20:28
 8/8 anonim válasza:
azt hiszem az jobban fel fog tűnni neked, ha tényleg elmész;)
2011. jún. 8. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!