Lányok titeket zavar vagy gond ha szűz a barátotok?
Volt 1 komolyabb kapcsolatom de szűz vagyok és attól tartok ha találok majd egy normális barátnőt aki tegyük fel már nem szűz amire esély van ebben a hülye világban hogy kis 14,15,16 éves szarosok már rég nem szüzek és lenézik az idősebb szüzeket,na és ha találnék egy nem szűz barátnőt(bár örülnék ha ő is szűz lenne)akkor zavarni fogja vagy tehernek érezheti majd hogy szűz vagyok ha nem is mutatja?Illetve mikor érdemes ezt elmondani a lánynak?Milyen helyzetben érdemes ezt megosztani a lánnyal?
19/F(ősszel 20)
Légyszives ne bunkózz ha írsz!
Kort/Nemet írj!
én kifejezetten örülnék neki :) biztos nem érezném tehernek ha a barátom szűz lenne
és hogy milyen helyzetben érdemes a lánnyal megosztani,mikor már együtt vagytok személyesen ha felhozod a témát ha igazán szeret akkor nem fog elhagyni érte és nem fog ezért másképp nézni rád vagy hasonlók :) SZERINTEM.
16/L :)
Szerintem keress egy hozzád hasonlóan szűz lányt, aki normális. Örülni fog neked. =)
Akit meg zavar, azt inkább mielőbb hagyd ott, mert nem érdemel meg!
"Szerintem keress egy hozzád hasonlóan szűz lányt, aki normális. Örülni fog neked. =)
Akit meg zavar, azt inkább mielőbb hagyd ott, mert nem érdemel meg! "
már bocs nem csak szuz lányokat kereshet, nemszuzen is szeretheti valaki !
jo bocs
csak magamból indultam ki, én is nagyon tudnám értékelni ezt egy pasiba, de igazán számomra ez nem számítana, ha szeretem, akkor az hogy szűz e vagy nem , az nem valló ok :) max ha szűz akkor nem várom el eső éjszaka hogy ő legyen a lepedő akrobata, hanem rávezetem a dolgokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!