Az a bajom hogy ha szopnak addig minden oké de ha dugni kéne egyszerűen lelankad :S nem áll fel és ez nagyon zavar mi lehet a gond?
van az orális előjáték szó, meg a szeretkezés vagy közösülés szó is, meg még ezer szinonima mindkettőre. ami nem ilyen undormány.
amúgy tuti hogy önbizalom hiányod van és nem mersz még szexelni. bízd magad a csajra, ha tapasztaltabb. ha nem akkor kézbe kell venned az irányítást. Aztán meg később majd elállítani nemtod magad, csak kapj rá az ízére :D
Én tudom mi lehet a gond: cseréld el a 100kg-s barátnődet két 50kg-sra és megváltozik minden.
De lehet hogy ez örökletes, kérdezd meg anyukádat, hogy apukádnak volt-e ilyen baja? :D
Fuh idén nyáron nekem ez volt az első, fesztiválon történt, napról napra haladtunk, utolsó pár napba cumi, aztán go be. erre leáll:D sztem tuti volt vmi parám, de a végére nagy nehezen összejött:D szal a lényeg h lazíts, vedd ugy h full természetes dolog, meg h a haverok mijen büszkék lesznek rád:D
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!