Lányok, ti mit szólnátok hozzá, hogyha a barátotok csak az esküvő után lenne hajlandó szexelni?
Hááááátőőőőő
létezne........
én lennék az
Szerintem meg igenis fontos a testiség egy kapcsolatban. Én így nem csinálnám és ettől nem érzem magam egy nimfomán ribancnak, szerintem így a természetes. Annak sem vagyok a híve, hogy egy év alatt mindent kipróbálni, aztán már unni a szexet, de hogy ne próbáljuk ki, hogy milyen együtt házasság előtt, már egethasító baromságnak tartom.
20/L
Szia:) Én azt gondolom, hogyha azt a fiút aki ezt mondaná nekem igazán szeretem akkor miért ne? Ha azt érzem, hogy ő az igazi és érte bármit megtennék- mert végülis erről a szerelem/ házasság tűzön-vízen ez van a fogadalomban- akkor nekem ez nem jelenzene akadályt.
És szerintem igenis fontos hogy valakinek ilyen értékei legyenek a mai világban!!!
És látom sokan attól félnek mert mi lesz ha nem lesz jó a szex? Ha tényleg ő az igazi és érzed a lelki vonzalmat és megvan a kémia is akkor ha vártok gondolj bele milyen érzés lesz mikor először megteszitek! Mert nagy Ő ből mindenkinek csak egy van és az az egy biztos hogy a tökéletes partner minden szempontból! Már csak meg kell találnod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!