Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után kérte meg a...

Mennyi idő után kérte meg a barátotok a kezeteket? és mennyi idő után volt az esküvő? Kort is légyszi!

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Másfél évre. Ez kilenc éve volt. Jövő hét csütörtök délelőtt lesz az esküvő. Egyszerűen nem volt se kedvünk se időnk rá, most meg kb három hete úgy döntöttünk legyünk túl rajta. Két tanú semmi giccsparádé utána megyek is vissza dolgozni.
2010. máj. 30. 15:33
 2/7 A kérdező kommentje:

gratulálok:)

írjatok még!

2010. máj. 30. 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk az 1 éves évfordulón volt az eljegyzés és rá 1 évre az esküvő. A férjem 33 volt akkor, én 30 éves.
2010. máj. 30. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Másnap! Nem volt se időnk, se kedvünk egymást várakoztatni. Azonos szándékaink voltak. Hét éve vagyunk házasok. A koromat inkább elhallgatnám, nem fontos!
2010. máj. 30. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Engem 10 hónap után kért meg a férjem és utánna 3 hónapra rá meg is tartottuk az esküvőt. Nagyon boldogok vagyunk.

én 28, ő 36 éves

2010. máj. 30. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:
A páromnak most van tervében az eljegyzés, 3 év után. Esküvő majd egyetem után 2 év múlva:)
2010. máj. 30. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:
2,5 éve voltunk együtt amikor megkérte a kezem, ebből 1,5 évet együtt is éltünk. A lánykérés után fél évvel volt az esküvőnk, 4 éve vagyunk házasok.
2010. máj. 30. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!