Lányok, ti kiakadnátok ha a barátotok ezt csinálná?
Figyelt kérdés
egy gólyatáborban az egyik feladat hogy egymásnak szájjal kell átadni egy gumicukrot és mondjuk a barátod megcsinálta volna ezt egy lánnyal2011. szept. 2. 21:11
3/23 anonim válasza:
Én igen, ezekre a feladatokra lehet nemet mondani, nem kötelező megcsinálni.
4/23 anonim válasza:
nem smárolt, hanem szájjal adta a gumicukrot. Mi a gond?
5/23 anonim válasza:
Ha kötelező lenne részt venni benne akkor nem érdekelne.
De amúgy igen,kicsit zavarna még úgy is.
6/23 anonim válasza:
Okos lány nem csinál minden apróságból ügyet. Nem.
7/23 anonim válasza:
Ez már majdnem egy nyelves, az a gumicukor elég kicsi...:D
Kiakadni? Mi az hogy! Mint ahogy az előttem válaszoló is írt, lehet nemet is mondani, semmi nem kötelező...
De ez csak az én véleményem. Ha már feltetted a kérdést, akkor szerintem téged is zavar valamennyire...:S:)
8/23 anonim válasza:
csak egy olyan lány akad ki ezen aki nem bízik önmagában és nem biztos a kapcsolatában
ha a párod elmondta egyértelmű, hogy szeret, megtehette volna hogy titokban tartja, örülj inkább neki, hogy őszinte veled és ne hisztizz feleslegesen
nem kötelező, aha, aki ezt írja még nem volt gólyatáborba, simán hülyére cikizték volna szerencsétlent.
9/23 anonim válasza:
Jelenetet nem rendeznék azért, de rosszul esne, mert én hasonló helyzetben nemet mondanék.
10/23 anonim válasza:
Már akkor letépném a fejét, ha csak eszébe jutna, hogy szeretne elmenni a gólyatáborba. Nagy lóf*szt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!