Lányok, ti kiakadnátok ha a barátotok ezt csinálná?
Figyelt kérdés
egy gólyatáborban az egyik feladat hogy egymásnak szájjal kell átadni egy gumicukrot és mondjuk a barátod megcsinálta volna ezt egy lánnyal2011. szept. 2. 21:11
21/23 anonim válasza:
Ezt ugy kell érteni hogy a szájával felveszi a gumicukrot majd átpasszolja a másiknak?ha igy van semmi köze a nyelveshez.az más kérdés ha már a szájában van a gumicukor,az már rázosabb.
most igy azt mondom nem zavarna,igaz 10éves kapcsolatban vagyok és hülyéskedésből csináltunk már durva dolgokat.
22/23 anonim válasza:
én biztos kiakadnék :)
na még jó hogy nem mentem el a gólyatáborba :) amilyen szégyenlős vagyok egy ilyen feladattól ki is kiszaladtam volna a világból :D ( és persze nincs az a hatalmi erő ami rávet volna hogy megcsináljam :D)
23/23 anonim válasza:
Hát kiakadnék, ha ez a Corvinusos gólyatáborban történt, ugyanis ott a gumicukor körbeadás után egy korty bort kellett "körbeadni" és az már... khm. Nem erkölcsi kérdés, sokkal inkább fertőzésveszély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!