Kiakadnátok, ha megtudnátok, hogy a barátotok elmondta a
haverjainak, munkatársainak, hogy nem tudtok elmenni?
Szerintem csak tanácsot akart kérni, hogy mit tehetne, hogy te jobban érezd magad szex közben. Nem hiszem, hogy a rossz szándék vezérelte volna.
2010. jan. 23. 12:34
2/12 anonim válasza:
Ezzel csak saját magát égeti le,hogy nem tud kielégíteni Téged.
Gondolom kapott is a kollégáktól "tanácsokat" ...
Amugy honnan tudtad meg,hogy elmondta?
2010. jan. 23. 12:36
Szerintem ez két ember legbelső magánügye, max. a legközelebbi 1-2 barátnak nyílhat meg róla az ember. Haveroknak, munkatársaknak???? Én kiakadnék.
Ha te a pár női tagja vagy, akkor jogos a felháborodás, de ne izgulj. Az, hogy nem tudsz "elmenni", nem téged, hanem a barátodat minősíti. Nem figyel oda rád eléggé, és még sokat kell ezek szerint az ágyban egymásról tanulnotok, de ez akkor sem tartozik másra!!!
2010. jan. 23. 12:39
4/12 A kérdező kommentje:
Elszólta magát, pontosabban mondott egy olyan mondatot amiből kikövetkeztettem, hogy elmondta. És utána nem tagadta le amikor rákérdeztem. Egyébként mégha tanácsot is kért, azt sem találom helyesnek, hogy elmondta, mert gondolhatja, hogy én nem akarom, hogy tudjanak erről mások.
Ami az ágyban történik, az két ember magánügye. Ezt kibeszélni a másik háta mögött ... hát, ez akkora bunkóság, hogy én a helyedben gondolkodnék azon, hogy az illetővel akarok-e a jövőben kapcsolatot.
2010. jan. 23. 12:44
Mert te soha, semmit nem csacsogtál még ki a barátnőiddel,igaz ? Semmi olyat,amit ha más megtudna, kellemetlen lehetne neki.. Ha rákeresel a neten, a női orgazmus nem csak a pasin múlik..
Egyébként igen,ez rinyálás, mert attól,hogy megtudod, mások kiakadnának -e ilyenen, még nem fogsz elélvezni és nem leszel kevésbé megbántva sem..
2010. jan. 23. 12:46
hát, biztos kiakadnék. Ilyet ( ha már nem a párjához fordul valaki) inkább idegennek lehet elmondani. Teljesen idegennek.
De nem hiszem, hogy rossz szándékú, inkább lepcses...de az is épp elég
2010. jan. 23. 12:48
8/12 A kérdező kommentje:
De igen a legjobb barátnőmnek igen de nem az egész munkahelyemnek. Nagyon jól tudom, hogy ő is elmondja a legjobb barátjának és ez nem is zavar,csak az hogy mindenkinek. És ha nem vennéd észre nem az a bajom, hogy nem megyek el hanem amit írtam.Tanulj meg olvasni.
9/12 A kérdező kommentje:
Mármint a legjobb barátnőmnek is csak annyit mondtam, hogy nem tudok elmenni.Róla semmit mert ahhoz még neki sincs köze.
ne is foglakozz ezzel a rossz indulatú emberrel,sajnos rengeteg ilyen akad az oldalon.én mindeképp zokon venném,hisz egy cipöbe járunk,nekem is ez a problémám.bár a férjem próbál mindent megtenni ezért,de valahogy sosem sikerül.nekem biztosan nagyon szarul esne,ha mindenkinek elmondaná.szerintem beszéld meg vele,hogy ez a ti magán ügyetek,és ezt veled beszélje meg,ne a munkatársaival.
2010. jan. 23. 13:04
Kapcsolódó kérdések: