Hogyan köszönjek a férjem munkatársainak?
Figyelt kérdés
Tegnap lettem bemutatva nekik, vegyesen nők-férfiak, mindenféle korosztály. 11 vannak egy irodában,van akit tegeznem kell, mást magázni. Így hogyan köszönjek, ha bemegyek az irodába, hogy senkit ne sértsek meg? És búcsúzáskor?2009. okt. 29. 16:44
1/10 anonim válasza:
Én ilyen társaságban úgy szoktam, hogy: Sziasztok, jó napot./ viszlát, sziasztok. Válogassák ki, kinek mi tetszik!
2/10 anonim válasza:
Jó napot kivánok, szervusztok! Elmenetelkor: viszont látásra szervusztok!
3/10 anonim válasza:
Én a boltban is ezt szoktam mondani (ahol van akit tegezek, van akit magázok): sziasztok, jó napot/viszontlátásra.
Mindenki értse úgy, ahogy neki kényelmesebb.
4/10 anonim válasza:
Én előbb a viszontlátásra/jónapot/jóreggelet aztána sziasztok/jóéjt meg ilyenek :)
Nálunk is a kórházban hol ezt mondom hol azt, mindeki válogassa ki :)
5/10 anonim válasza:
Köszönéskor: Adjon az isten! Búcsúzáskor: Szebb jövőt!
Bár lehet igy meglennének számlálva a munkanapjaid...,sajnos!
6/10 anonim válasza:
Jónapo és sziasztok.Adjo n Istennel régen is csak a vidéki parasztbácsik köszöntek,Szebb jövővel pedig Szálasiék:Aki így köszön,arra joggal orrolnak a normális emberek.
10/10 anonim válasza:
hasonló helyzetben voltam tavaly karácsonykor, én egy közkedvelt amerikai köszönési forma mellett tettem le a voksom ("WACCAP NIGGAZ!?"), de sajnos kirúgtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!