Az unokatestvérem keresztszüleinek pl hogyan köszönjek?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és esküvőre fogok menni. Lesz ott sok olyan ismerős akikkel kislányként találkoztam utoljára, és sokszor már cikinek érzem a Csókolommal való köszönést, de azért ilyen helyzetben még belefér, ugye? Az idősebbeknél ez nem gond, de pl a 40-50 éves korosztálynál akiknek olyasmi korú gyerekük van mint én? Akiket nem ismerek azoknak persze Jónapot kívánokkal fogok köszönni, de akiket régről ismerek?2011. jún. 19. 12:18
1/5 anonim válasza:
szerintem simán maradhatsz a csokolomnál, nem ciki és hidd el jobban örulnek neki mint a jo napotnak.
2/5 anonim válasza:
nálunk mindenki tegez mindenkit. A kisgyerekek is.
szerintem nyugodtan tegezd leőket. Én 45 vagyok,akkor akadnék ki,ha egy rokon magázna, vagy tetszikezne
3/5 anonim válasza:
Én ilyenkor azt mondom, szép jó napot, persze az adott napszakra vonatkoztatva. Vagy mond nekik, hogy csókolom, és ha ezt kellemetlennek érzik, úgyis szólnak, hogy inkább tegeződjetek.
4/5 anonim válasza:
Én úgy gondolom, egyiken sem akadnának ki, mármint akár csókolom, akár szia. A jó napot, az olyan személytelen... Ha csókolomot köszönsz, mert kislánykorodban úgy szoktad, és a másik félnek ciki, akkor ez egy nagyon jó alkalom lesz, hogy megigyátok a pertut! Úgyhogy csak bátran, bármelyiket is választod! Az viszont olyan szánalmas, amikor vki csak úgy elmormog vmi érthetetlent, mert zavarban van és nem tudja, mit is kéne... Válaszd azt, ami éppen a szádra jön, csak határozottan!
5/5 anonim válasza:
Szerintem véletlenül se tegezd le őket - sokan írták itt, hogy jó a szia. Nos, szerintem nem. A leírtak alapján nem vagytok túl közeli viszonyban. Ha eddig magáztad őket, és régóta nem találkoztatok, akkor maradj a magázásnál. A CSókolommal semmi baj - ha ők ezt kellemetlennek érzik, akkor fel fogják ajánlani úgyis a tegeződést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!