Össze lehet jönni az unokatestvérem lányával?
Figyelt kérdés
A csaj 1 évvel idősebb nálam, kb. 1 éve velem él, mert vidéken laknak amúgy és BP-re jár egyetemre.
Az utóbbi időben pedig egyre jobban össze akar velem jönni, de engem feszélyez az, hogy rokoni szálak kapcsolnak minket össze.
2011. júl. 4. 21:13
1/13 anonim válasza:
A kérdésedet tekintve annyira mégsem feszélyezhet.
2/13 anonim válasza:
HÁÁT ha nagyon szereted te is, de nem olyan közeli rokon szóval, talááán, nem lesz belőle gond
3/13 anonim válasza:
lehetni lehet, nekem személy szerint ez a rokoni kapcsolat kicsit túl közelinek tűnik.
4/13 anonim válasza:
Törvény nem tiltja. Meg gondolom ti sem annyira rokonként kezelitek egymást, mármint ahogy látom, ti inkább egy srác meg egy csaj vagytok, és nem két vérrokon egymás szemében. Igazából ez már kellően távoli rokonság ahhoz, hogy együtt lehessetek, de azért biztos lesznek olyanok, akiknek ez nem fog tetszeni. Pl. az unokatestvérednek, vagy a nagyszüleidnek, vagy a szüleidnek, stb.
5/13 anonim válasza:
a gyerekeitek meg majd mennek a cirkuszba
6/13 anonim válasza:
Ha az első unokatestvéred lánya, azt azt jelenti, hogy az ő egyik nagyszülője és a te egyik szülőd testvérek. Így a lány vérrokonod. Nem tudom, törvény mennyire korlátozza a dolgot, de én soha nem kezdenék vérrokonnal, főleg hogy nem is távoli, genetikailag pedig nem túl egészséges a majdani gyerekek részéről.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Majd megmutatom neki, hogy igen is rossz dolog ha összejönnénk, hátha leszáll rólam.
2011. júl. 4. 21:31
9/13 anonim válasza:
a gyerekeitek az anyjukn lesz a másodunokatestvérük :D
10/13 anonim válasza:
unokatestvéreknek tiltja a törvény, de másod unokatestvéreknek már nem. De én hallottam már valami olyat is, hogy unokatestvére szerezhetnek engedélyt, de fogalmam sincs mi ez, a biosztanárunk magyarázott valamit erről.
Ti a kettő között vagytok valahol, szóval nem tudom. De mivel úgysem akarsz összejönni vele, ez lényegtelen. Mondd meg neki, aztán csá. Mivel meg akarod neki mutatni, írok neki is: Legyen elég 1 visszautasítás, olyan cikis így futni vki után (pasiknak is, nem csak csajoknak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!