Hogyan köszönjek a szüleinek?
Holnap megyek barátomhoz, és otthon lesznek a szülei is. Ilyenkor hogyan illik köszönni? 3 óra fele megyünk. Én alapbol férfiaknak "jó napot" nőknek "csókolom"-ot köszönök. De ha mindkettő szülője otthon van, akkor csak jónapotot vagy csókolomot is köszönjek? Amúgy is nagyon izgulok, és nehogy már ezzel beégjek, és műveletlennek tartsanak. Ő 19 éves, a szülei szerintem valahogy 40 körül lehetnek.
A jó napot kívánokot valahogy nem tudom kimondani. Olyan erőltetettnek tűnik nekem.
15 éves vagyok
Én mikor a barátom szüleihez mentem akkor egyből csókolomot köszöntem mert az mindig beválik. De persze ilyenkor kijavítanak, hogy Csókolom? :OO Olyan öreg lennék már? Oo
És ilyenkor mond, hogy nem dehogyis.:)
Aztán mutatkozz be ha a barátod még nem tette meg. Nekem ez MINDIG beválik.
Nehéz kérdés, pont valamelyik nap gondolkoztam rajta hogy ha lenne barátom hogyan köszönnék a szüleinek :D Tényleg amúgy.
Szerintem az apjának Jónapot kívánok, az anyjának meg Csókolom. Aztán második találkozáskor már az apjának is mehet a Csókolom. De amúgy fogalmam sincs mi lenne a legjobb..
Szerintem egy csókolom bőven megteszi. Bár ha nem ismernek akkor nem tudom, m akkor utánna még bemutatkozás, stb. Am szerintem is erőltetett az a jó napot kivánok, én csak reggelt köszönök így.
19/F
szerintem teljesen mind1..
Én csókolommal köszönök mindig az idősebb emberkéknek. A 'jónapot' hozzám túl komoly meg olyan rideg vagy nemtudom. Tanároknak suliba köszönök úgy.
De teljesen mindegy. Tényleg mosolyogj hozzá és kész:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!