Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy köszönjek a barátom szüleinek?
Figyelt kérdés
Ha elsőnek találkozom velük.
Az ciki, ha csókolommal köszönök?
15L
2010. nov. 6. 18:48
1/13 anonim válasza:
15 éves vagy szóval a szülőknek ezt nyugodtan mondhatod...
2/13 anonim válasza:
Csá niggerek!
Úgy ahogy más vele egykorúaknak is szoktál;)
3/13 anonim válasza:
Jó a csókolóm,de lehet jónapot,illetve napszaktól függően jónapot,jóreggelt vagy jóestét:)
4/13 anonim válasza:
Szasz, apaf@sz!
Egyébként szerintem jó napot!
5/13 anonim válasza:
Csókolom a legjobb, de ha bavállalod köszönj így: Kezitcsókolom Tésasszony! :D
6/13 anonim válasza:
Csókolom-ot köszönöm a párom édesanyjának édesapjának egyaránt, mert lány vagyok. És túl hivatalosnak tartanám a "jó napot kívánok"-at
A párom viszont anyukámnak csókolom-ot köszön apukámnak jó napot-estét-reggel-t stb :D
2o_L
7/13 anonim válasza:
szerintem a csókolom "apuka és anyuka" teljesen megfelel. bevágódsz majd náluk
8/13 anonim válasza:
én alapból egy Jó napod/estét/reggelt (napszaknak megfelelően) kívánnék. és hozzá egy illedelmes és határozott kézmozdulattal bemutatkoznék. de nekem ez a természetes. így neveltek.
L/18
10/13 anonim válasza:
Én is itt tartok. 15/L és még nem találkoztam velük, szóval gondolkoztam már ezen. Kikértem anyukám véleményét. Azt mondta nekem, hogy a kézfogásom legyen határozott icipicit szorítsam meg a kezét egy nagyon rövid időre, hogy érezze a határozottságot, és hogy jónapottal köszönjek, mert úgy illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!