Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A családnak bejelentette az eljegyzést, a haverjainak nem, amikor összeültünk beszélgetni. Miért? érti valaki?
pedig amikor beszélgettünk, pont felhozta egyik haverja, hogy összeköltöztek a bnőjével és mostantól együtt élnek. szóval nem csak a kocsikról volt szó, lett volna alkalom bejelenteni. mert nekem ez a kifogása, hogy nem volt rá alkalom, hogy mikor mondja.
nekem ez elég gyatra kifogás.
szerintetek, ez hogy lehet, hogy egy srác felvállal a család előtt, de haverok előtt nem?
csakhogy félévente egyszer ha össze jön, hogy mindenki ráér....
ahogy ez az alkalom is volt
Amikor a férjem legénybúcsúját szerveztem, kb 5-6 közelebbi barátját/haverját hívtam fel. Ebből kb három őszintén rácsodálkozott, hogy mi egy héttel később összeházasodunk :)
Van aki ezeket nagydobra veri, van aki nem. Férfiakra kevésbé jellemző a magánélet kitárgyalása, ez inkább női szokás.
úgy mentünk el a beszélgetős estre, hogy elmondja.
és úgy jöttünk haza, hogy nem mondta el.
de annyi eszembe jutott mindenesetre, hogy amióta együtt vagyunk soha sehol nem mondott ilyesmit, ami arra utalna, hogy odavan értem.
pl egyszer egy csaj bekérdezett, egy lagziban voltunk, hogy rólam miért csinált olyan sok képet.
és ő nem válaszolt semmit!
ahelyett hogy mondta volna, jóhogy csinálok képeket, hisz a bnőm!
ott is csak lapított.
komolyan kezdek kiábrándulni!
az esküvő csak jövőre lenne
azért mondtam igent, mert nem mertem nem-et mondani, annyira könnybelábadt szemei voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!