Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A családnak bejelentette az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családnak bejelentette az eljegyzést, a haverjainak nem, amikor összeültünk beszélgetni. Miért? érti valaki?

Figyelt kérdés

pedig amikor beszélgettünk, pont felhozta egyik haverja, hogy összeköltöztek a bnőjével és mostantól együtt élnek. szóval nem csak a kocsikról volt szó, lett volna alkalom bejelenteni. mert nekem ez a kifogása, hogy nem volt rá alkalom, hogy mikor mondja.

nekem ez elég gyatra kifogás.

szerintetek, ez hogy lehet, hogy egy srác felvállal a család előtt, de haverok előtt nem?

2011. jan. 15. 12:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Remélem, te is érzed, hogy ez mennyire gáz. Egy életet leélni valakivel pusztán sajnálatból, mert akkor éppen könnybe volt lábadva a szeme?? Nem akarok a VŐLEGÉNYED ellen beszélni, de a saját érdekedben gondolkozz már el kicsit, légyszi.
2011. jan. 15. 16:18
 12/31 A kérdező kommentje:

én nem tartom akkora súlyúnak az eljegyzést, mint egy esküvőt.

és ezért vagyok kicsit nyugodtabb, hogy majd kiforrja még ez magát addig.

jelenleg annyira rettegek a párommal való élettől, mint a magánytól

ezért vergődök itt egy helyben

2011. jan. 15. 16:37
 13/31 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de azzal az igennel életed legnagyobb hazugságát mondtad ki és ennél szánalmasabb dolog a világon nincs. A párod helyében a barátaim előtt le is tagadnálak, nemhogy büszkélkedjem a dologgal.
2011. jan. 15. 18:52
 14/31 anonim ***** válasza:

Először is:

Hány évesek vagytok?

Másodszor:

Szerintem megérezte a párod, hogy a te Igen-ed az nem volt őszinte, és éppen ezért nem említette meg a haverjai előtt, mert nem akar a későbbiekben beégni előttük, hogy az eljegyzésre igen-t mondtál, az esküvőre meg nem-et!

Ne haragudj kedves kérdező, de a szavaidból azt vettem észre, hogy te nagyon félsz a felnőttes léttől, az önállóságtól, az összeköltözéstől, és szerintem ha ennyire nem akarod, akkor azt még most közöld a pároddal, hogy nem akarsz összeköltözni vele, mert félsz tőle!

Egyébként meg egy jótanács:

"Az ember akkor fejlődik a legjobban, ha megteszi azokat a dolgokat, amiktől a legjobban fél!"

Tehát ez réd vetítve: ha félsz az összeköltözéstől, akkor költözz össze pároddal még jóval a lagzi előtt! Óriási baklövés lenne a lagzi után összeköltözni, mivel ha csak akkor derülnének ki azok, hogy ti nem is tudtok együtt élni, akkor már jöhetne is a válás...! Akkor meg mi értelme volt az egész herce-hurcának? Fölösleges pénzkidobás lenne! Ne haragudj, de már arra is gondoltam most az előbb, hogy te csak azért mondtál igen-t az eljegyzésre, hogy büszkén dicsekedhess vele, hogy bibí, én már el vagyok jegyezve, és ez olyan felnőttes dolog! Pont ellenkezőleg! Ez a dicsekedés a gyerekes dolog és egyben szánalmas is, nagyon tudom sajnálni az ilyet! Bocs, ha netán félreértettelek volna, de nekem sajna ez jött le az egész irományodból...!

24/N

2011. jan. 15. 20:05
 15/31 A kérdező kommentje:
igen, a párom érzi, hogy bizonytalan vagyok vele kapcs-ban, pont ezért jegyzett el, hogy "megfogjon" magának.
2011. jan. 16. 11:50
 16/31 A kérdező kommentje:

27-31 évesek vagyunk

és elszomorítónak tartom, hogy még ezt sem vállalja fel velem a haverok előtt

milyen ember az ilyen? hogy akarjam én így őt őszintén?

2011. jan. 16. 11:51
 17/31 A kérdező kommentje:

és már azt is előre levetítette, hogy esküvőre sem akar senkit meghívni, csak és kizárólag a családot

nem értem miért van az benne, hogy birtokoljon engem, ugyanakkor ne lássa ezt senki(aki nem családtag)hogy ő engem akar, engem szeret, stb stb

nem félek amúgy az összeköltözéstől, leszögeztem, hogy kell nekem egy külön szoba, mert ha pl veszekszünk én eddig mindig hazarohantam (albérlet)és külön aludtunk. tehát szükséges, hogy legyen magánszférám.

ezt ha ki tudom harcolni, simán össze költözöm vele.

2011. jan. 16. 11:58
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom hol tart ez az ország!! Felháborító!

Na jó, elnézést..Nem az ország csak egyes emberek! Az eljegyzés nem olyan fontos mint az esküvő?.. Az eljegyzés, azt jelenti, hogy hozzá fogsz menni feleségül..Magyarul eljegyzés=esküvő.. Az a szerencsétlen srác, azt hiszi veled fogja leélni az életét, te fogod a nevét felvenni, gyereketszülni neki stb..Te meg még azt se tudod, hogy szereted-e.. Még most szakíts vele, ne később tégy tönkre egy életet..talán most még a felelőtlen viselkedésed miatt csak kicsit törik össze.. Ha ez esküvő előtt koccolsz le az sokkal gázabb lesz..Még, hogy bejelenteni a barátainak..Ha nekem szánalomból mondanának igent,nem hogy nem jelenteném be, de még azt is letagadnám, hogy ismerem az illető lányt utána..

2011. jan. 16. 14:55
 19/31 A kérdező kommentje:

azért nem merem beleélni magam a boldogságba, mert nem akar felvállalni mindenki előtt.

erre vonatkozik a kérdés.

ő generálja amit én érzek, ő bizonytalanít el az ilyen viselkedésével.

ha tudnám, hogy tisztán szeret, nem birtoklási vágyból, ő lenne a mindenem.

ezért is áll legfelül a kérdésem, ami arra vonatkozik, hogy MIÉRT NEM AKAR ENGEM FELVÁLLALNI?

2011. jan. 16. 15:15
 20/31 anonim ***** válasza:

Ha igazán szeretnéd, akkor nem számítana neked az, hogy felvállal-e a barátai előtt vagy sem...

Ezen gondolkozz el légyél oly szíves!

2011. jan. 16. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!