Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A családnak bejelentette az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családnak bejelentette az eljegyzést, a haverjainak nem, amikor összeültünk beszélgetni. Miért? érti valaki?

Figyelt kérdés

pedig amikor beszélgettünk, pont felhozta egyik haverja, hogy összeköltöztek a bnőjével és mostantól együtt élnek. szóval nem csak a kocsikról volt szó, lett volna alkalom bejelenteni. mert nekem ez a kifogása, hogy nem volt rá alkalom, hogy mikor mondja.

nekem ez elég gyatra kifogás.

szerintetek, ez hogy lehet, hogy egy srác felvállal a család előtt, de haverok előtt nem?

2011. jan. 15. 12:07
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

ha igazán szeret az ember bárkit, attól még nem muszáj naívnak lennie

te meg ezen gondolkozz

más meglepődik, ha elhagyják, más számít rá.

meg sorolhatnám

2011. jan. 17. 17:03
 22/31 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, hogy miért lenne úgy jobb, hogy a barátai előtt is bejelenti az eljegyzést??

Más örülne neki, hogy nem verik nagydobra az egészet!

Szerintem sokkal romantikusabb és meghittebb az, ha csak ti tudtok róla!

2011. jan. 17. 22:20
 23/31 A kérdező kommentje:

ez így van, igazad van

csak az én párom azt mondta:

"összehívom a haverokat és bejelentem"

és nem tette

ez itt az ellentmondás

2011. jan. 19. 11:45
 24/31 anonim ***** válasza:

Jah, értem, így már mindjárt más...

Akkor ezt pároddal kéne megbeszélned...!

Nem lehet, hogy valami történt akkor, amitől hirtelen megtántorodott bejelenteni az eljegyzést?

2011. jan. 19. 15:18
 25/31 A kérdező kommentje:

megbeszéltük, azt mondta:

"nem volt rá alkalom, mikor mondjam"

?

2011. jan. 19. 19:10
 26/31 anonim ***** válasza:
Megesik, hogy valaki nem találja megfelelő alkalomnak mikor mindenki ott van..Lehet csak a legközelebbi barátai előtt akarja felvállalni..stb..Még mindig nem értem miért ennyire fontos ez..Ahelyett hogy majd kiugranál a bőrödből, hogy eljegyeztek...Ha tudnád páran mennyien vágyunk rá..Te meg panaszkodsz itt..
2011. jan. 19. 19:57
 27/31 A kérdező kommentje:

én is vágytam rá nagyon

de ahogy alakult a kapcsolatunk közben......

és elárulom "csak" féltékenységből vagyok ráadásul eljegyezve, mert kint dolgozik

ha itthon lenne eszébe sem jutna...

hát ilyen eljegyzés az enyém, aminek valóban nem tudok felhőtlenül örülni.

és ezért meditálgatok ilyeneken, hogy nem jelenti be, meg ehhez hasonlók

2011. jan. 19. 20:12
 28/31 anonim ***** válasza:
Nem meri felvállalni. Az én párom amikor megkérte a kezemet mindenkinek azt ecsetelte tök boldogan h végre van menyasszonya. Főleg ha nálatok így elő is került a téma haverok között.... Érdekes... Családban persze h felvállalja, de lehet h fél h a haverok szemében kisebb lesz azáltal h leköti magát.
2011. jan. 28. 13:06
 29/31 A kérdező kommentje:

az én páromtól meg csak olyan sms-eket kapok, hogy most már "neked minden tabu, mert az enyém vagy"

meg ilyesmi, ami mind arra vonatkozik, hogy viselkedjem "jól", míg kint van....

az én részemről én ha nem merném a bnőimnek bejelenteni, az tényleg azért lenne, mert nem gondolnám komolyan, nem gondolnám, hogy ebből tényleg házasság lesz, így a későbbiekben nem akarok "beégni"

egyenlőre annyit tudok, ő engem birtokolni akar, de hogy az életét is megosztaná e velem, azt nem tudom - tekintve, hogy fel sem vállal - tehát ő bizonytalan - ezért én is

2011. jan. 28. 16:33
 30/31 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én is úgy voltam ezzel, ahogy a párod.Nehezen mondtam el a barátaimnak, mert valahogy nem tudtam elhinni, hogy a párom tényleg komolyan gondolja. Jövőre lesz az esküvőnk, és nagy égés lesz, ha lemondja. De ő azonnal elújságolta a barátainak, és miatt én is, de csak azért, hogy ne érezze rosszul magát. Ha logikusan nézem, elég lenne akkor elmondani, amikor a meghívót adom át, az esküvőre.

Amúgy meg a barátoknak mindig van véleménye, amit olykor nem akarsz meghallgatni,meg lehet hogy a haverjai amolyan agglegénytípusok, akik beleszólnának, ő meg ezt nem akarja.

2011. jún. 22. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!