Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A családnak bejelentette az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családnak bejelentette az eljegyzést, a haverjainak nem, amikor összeültünk beszélgetni. Miért? érti valaki?

Figyelt kérdés

pedig amikor beszélgettünk, pont felhozta egyik haverja, hogy összeköltöztek a bnőjével és mostantól együtt élnek. szóval nem csak a kocsikról volt szó, lett volna alkalom bejelenteni. mert nekem ez a kifogása, hogy nem volt rá alkalom, hogy mikor mondja.

nekem ez elég gyatra kifogás.

szerintetek, ez hogy lehet, hogy egy srác felvállal a család előtt, de haverok előtt nem?

2011. jan. 15. 12:07
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

a haverjai mind egytől egyig komoly kapcs-ban, vagy már családban vannak

annyi változott, pár haverjának (akik túl sokat kérdezgetik-érdeklődnek rólam) elmondta, meg olyannak is, aki szintén megkérte a párját és ezt közölte a párommal, mire ő: hát én is.-alapon

viszont van egy-két havernő, akikkel "játszadozik"-nem hívnám flörtnek, de az a van is valami, meg nincs is - érdekes kapcsolat, nos egyedül az ilyen típusú haverjai előtt hallgat még mélyen rólunk

mindent összevetve: megszűri kinek mondja-kinek nem, és az érdekes, a szűrés alapja.

akire féltékeny, vagy kifejezi, hogy szereti a másikat - elmondja

akiket "fűzöget" azoknak nem

2011. jún. 22. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!