Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apum tegnap bejelentette, hogy elköltözik itthonról! Részletek lennt!? Van valami megoldás?
Igaza van az előzőnek! Menj oda hozzá, és szeretgesd egy kicsit. A gyengédség nem gyengeség.
Mondd el neki, hogy - bár édesapád elment - azért te még megvagy neki, és történjék bármi, mindenben mellette leszel, és nagyon szereted.
Nem olvastam a válaszokat, uh. lehet hogy ismétlek.
Nem sok mindent tudsz tenni, csak vigasztalni anyudat.
Amikor az én szüleim váltak, akkor az én anyám is csak sírt, annak ellenére hogy ő valahol örült neki, még is sokat sírt még 1-2 év eltelte után is.Én olyankor csak oda ültem mellé és csak át öleltem, jó formán nem is mondtam neki semmit, csak annyit hogy : "Ne sírj anyuci én itt vagyok veled, nem maradsz egyedül."
Kitartás.
Nem vagyunk egyformák. Vannak dolgok ami egyes emberek értékrendjébe belefér, és vannak dolgok, amit a másik nem tud elfogadni. Nem is kell neked állást foglalni a kettőjük kapcsolatában. Óvlak attól hogy a felelősségüket, vagy felelőtlenségük terheit magadra vedd. Ez az Ő dolguk.
Igyekezz a mamával is a papával is jó kapcsolatban lenni.
Viszont nem lehetsz a mamád lelki szemetes ládája.
Add tudtára hogy bár hogy is történt. Meg érted a kesergését. Azt is add tudtára hogy, neked nyugalomra van szükséged. A te életed, lelki egyensúlyodat, nem szabad feláldozni felelőtlenségük oltárán. Egyet tehetsz. Hívj látogatókat. Rokonokat. barátokat, ismerősöket, szomszédokat. Legyen mozgás a házban. Hátha a mama megnyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!