Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni, hogy a férjem akit rettentően szeretek, és nem tudom elképzelni az életem nélküle, elhagy és elköltözik? Két kisgyermekünk is van.
Ha megpróbáltál mindent, hagyd elmenni. Ha mindenáron marasztalni akarod azzal csak még inkább eléred, hogy menni akarjon.
Ha igazán szeret, akkor erre rá fog döbbeni és visszamegy. Ha nem megy vissza, akkor szerintem nem is volt igazi a szerelme feléd.
Ne legyen igazam és tudd helyrehozni. Átéltem már, ahogy a nagy szerelem kisétál az életemből és nagyon nehéz, de hidd el, van utána is élet (most már jó néhány évvel később, halkan már ki is tudom mondani: nem is rossz, ez az élet).
Ha vannak nagyszülők, egy estét tegyetek szabaddá. Menjetek sétálni, beszélgessetek, és szép lassan rendeződik a kapcsolat.
A férfiak nehezen értik meg, hogy a gyerekek mellett megváltozik egy nő felfogása, a napi teendők stb. érezze, hogy ő is számít!
Arany középút!!!
Nehéz ezt feldolgozni, évek kellenek hozzá.
Velem hasonló történt két évvel ezelőtt, és még mindig nem dolgoztam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!