Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni, hogy a férjem akit rettentően szeretek, és nem tudom elképzelni az életem nélküle, elhagy és elköltözik? Két kisgyermekünk is van.
Nem tudom miért, de nekem úgy tűnik, hogy van valakije...
Ez a fajta viselkedés nagyon arra utal. Bármit teszel, xarik a fejedre... Változtattál, megpróbáltál kedvezni neki, s nem vette számba se... Ha tényleg az lenne a baja, hogy nem törődtél vele, akkor mikor elkezdtél a régi lenni ő is a régi kellett volna legyen... idővel, de vissza kellett volna térnie a régi önmagának...
Szerintem nőügy van a dologban...
Te is megírod az okokat! Nem foglalkoztál a pároddal,mert a mai nőkhöz hasonlóan kizárólag a gyerekeid érdekeltek. Miért hiszik azt a mai nők,hogy a gyereknek minden percükre szüksége van,de a férjjel nem kell foglalkozni? Ha a férj mellőzve érzi magát,akkor még a nők vannak megsértődve! Tudomásul kellene venni,hogy a család a gyerek,anya és apa együttese! Egyik sem fontosabb a másiknál. Azt nem törődés,ha van vacsora,tiszta ing,és szex! Ezek velejárói a házaséletnek és a háztartásnak! Ez nem elég a szeretet kifejezéséhez!
Mint írod,elhanyagoltad magadat? Miért? Ha jól nevelted a gyerekeid,akkor délutánonként juthatott volna időd magadra is! Sőt,néha a fodrászra,kozmetikusra is! Ha a párod hazaérve egy elhanyagolt nőt talált,akivel csak a gyerekekről lehet beszélni,,akit soha nem kérdezte meg tőle,hogy miért rosszkedvű,mi újság a munkahelyén stb. akkor természetes emberi reakció,hogy mellőzve érzi magát,kiábrándul a feleségéből, rossz esetben keres magának valaki mást. Ezért jobban okolhatók a nők viselkedése,mint a férfiaké!
Most már nem sokat tehetsz. Hagyd elmenni,de arra ügyelj,hogy a gyerekekkel akkor találkozzon,amikor akar. Ne neveld őket az apjuk ellen,mert azzal a gyerekeknek teszed a legrosszabbat. Ebben az esetben még lehet reményed arra,hogy visszatér hozzátok!
45/N
Nagyon sajnálom ami történt veled.
Tudom mit érzel én ugyanezen megyek át most...
Én sem foglalkoztam vele eleget és három hete elment. 12 év után... Mint kiderült van is valakije.
Úgyhogy te se lepődj meg ha ez kiderül.
Ha vissza akarod szerezni van még biztos esélyed van két gyereketek aki biztos hiányozni fog neki.
Az a lényeg adjál magadra és ha megy a gyerekehez ne vágj minden hülyeséget a fejéhez.
Hidd el hiányozni fogsz (fogtok) neki és vissza fog menni hozzád...
Csak hagy neki időt és ne zaklasd mindig a problémakkal.
Ha van is neki valakije akkor is keresni fog. (nekem egy nála 15 évvel fiatalabb(20éves) lánnyal van most és mégis szokott keresni)
Biztos nem fogja tudni egyik napról a másikra lezárni a kapcsolatotokat.
Kitartás és ne görcsölj nekem is ezt mondták.
Én még mindig bízom abban, h egyszer rájön és vissza jön hozzám.
Mennyi idelye vagytok eggyütt?
31/L
Még annyit: az elvesztett bizalmat,illúziót nagyon nehéz visszaszerezni! Ehhez nem elég,ha te egy picit megváltoztál,vagy ígérgetsz! Idő kell,és nem is kevés!
Ha nem is mondta,hogy nem tetszik neki valami,ha figyeltél volna rá is,akkor észrevetted volna!
Átérzem!! Uez történt kb velem is. Szültem 5 hónapja, 4. hónapja, hogy elköltöztünk tőle. Fura lett és agresszív. Kihült a kapcsolat és tartalmatlan lett a terhességem alatt. 3 hónapig durci volt mind2 részről, egymást vádoltuk, mára lenyugodtam és mosolygom csinosan és vékonyan a kicsikémmel a karomban, ő meg elhatározta magát, hogy elmenjünk párterápiára és talán sikerül összecsiszolódnunk. De megér egy próbát.
Tanácsom, hogy vidámnak lásson és ne b@szogasd! Mosolyogj és légy kedves! Ha vissza akarod kapni, meglesz a gyümölcse, de ez idő! Szorítok! Írd majd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!