Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet feldolgozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni, hogy a férjem akit rettentően szeretek, és nem tudom elképzelni az életem nélküle, elhagy és elköltözik? Két kisgyermekünk is van.

Figyelt kérdés
Azt mondta nekem, hogy az utóbbi kb fél évben, mivel nem foglalkoztam vele úgy, ahogy ő szerette volna, most őbenne van egy olyan érzés, hogy már nem is vágyik a szerelmemre.Szeret még mindíg, de a szerelmet már nem érzi és nem tudja hogy fogja e még valaha érezni..Hat hete próbálom egyedül megmenteni a házasságunkat, az életünket, próbáltam közeledni, kimutatni a szerelmemet, hogy érezze, hogy nagyon szeretem még mindíg, és csak figyelmetlenség volt részemről, hogy nem foglalkoztam vele eleget..Teljesen elutasító volt, én sem közeledhettem, és ő sem közeledett egyáltalán.. PÁr hete azt mondtam neki mérgemben, hogy lehúztam a gyűrűmet, és azt mondtam, ha nem tudja eldönteni,hogy kellek-e neki,akkor fejezzük be... Nem gondoltam komolyan, de neki ezzel is csak ártottam, azt mondta, hogy ez még inkább rontott a helyzeten.. Azzal is csak ártottam, ha próbáltam vele érzésekről beszélni, vagy csak annyit írtam, hogy szeretlek, hiányzol,azzal is csak ártottam. Bármit tettem, rosszabb lett minden., pedig csak azt akartam, hogy lássa, hogy nagyon szeretem... Most ott tartunk, hogy menekül itthonról, mert rossz neki látnia, hogy én sírok, mert nem bírom feldolgozni, hogy el akar költözni, és itthagy mindent, ami az életünk volt... Hogy mindennek vége. Képtelen vagyok feldolgozni, nem tudok létezni azzal a tudattal, hogy nincs már közös jövőnk és nem kellek neki.Mit tegyek?
2010. okt. 13. 16:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
/care
2010. okt. 13. 17:12
 12/34 anonim válasza:
Hagyd elmenni. Biztos, hogy azért nem jó semmi, amit teszel, mert ott van a harmadik a kapcsolatotokban. (Talán még tagadja,"mert nem akar bántani") Egyedül kevés vagy a házasságotok megmentéséhez, és hidd el, tapasztalatból mondom, még kettőtöknek sem biztos, hogy sikerül. Amúgy a sírás a legrosszabb, amit teszel, mert utálja, hogy sírni lát, csak a bűntudatot ébreszted fel benne a sírással és ezért nem tudja elviselni. Az, hogy menekül otthonról is ezt bizonyítja és valószínűnek tartom, hogy minden nap "beszélni" akarsz a problémátokról, mert mi nők így keresünk megoldást, csakhogy a pasik nem így működnek. Mióta vagytok házasok? Sok múlik azon, hogy képesek vagytok-e uralkodni magatokon (főleg te, mert neked kell okosabbnak lenni, még akkor is ha minket az érzelmeink irányítanak) akkor talán van esélyetek. De ehhez az kell, hogy ő is nagyon szeressen téged. Ebben mennyire vagy biztos? Mert ha nem ragaszkodik, ha ennyire menni akar akkor nem biztos, hogy érdemes érte küzdened. Hidd el, már több mint egy éve "válságot kezelek" itthon. Ez hosszú idő és a férjem a párterápiától kezdve mindent megtett, hogy a kedvemben járjon, hogy rendbe jöjjenek a dolgaink, de az idő múlásával már lehet, hogy én bizonytalanodtam el a kettőnk dolgában. Bárhogy lesz is nálatok szorítok neked, hogy sikerüljön rendbe jönnöd vele vagy nélküle, de csak előre nézz és gondolkodj el azon, hogy mit rontottál el te és mit ő. A mérlegnek két nyelve van és ha kicsit tisztábban tudsz gondolkodni a sokk után akkor pakold bele a serpenyőkbe a jó és rossz dolgokat és gondold végig, hogy megérdemelt-e téged vagy te őt.
2010. okt. 13. 17:14
 13/34 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom miért, de nekem úgy tűnik, hogy van valakije...

Ez a fajta viselkedés nagyon arra utal. Bármit teszel, xarik a fejedre... Változtattál, megpróbáltál kedvezni neki, s nem vette számba se... Ha tényleg az lenne a baja, hogy nem törődtél vele, akkor mikor elkezdtél a régi lenni ő is a régi kellett volna legyen... idővel, de vissza kellett volna térnie a régi önmagának...

Szerintem nőügy van a dologban...

2010. okt. 13. 17:19
 14/34 anonim ***** válasza:
59%

Te is megírod az okokat! Nem foglalkoztál a pároddal,mert a mai nőkhöz hasonlóan kizárólag a gyerekeid érdekeltek. Miért hiszik azt a mai nők,hogy a gyereknek minden percükre szüksége van,de a férjjel nem kell foglalkozni? Ha a férj mellőzve érzi magát,akkor még a nők vannak megsértődve! Tudomásul kellene venni,hogy a család a gyerek,anya és apa együttese! Egyik sem fontosabb a másiknál. Azt nem törődés,ha van vacsora,tiszta ing,és szex! Ezek velejárói a házaséletnek és a háztartásnak! Ez nem elég a szeretet kifejezéséhez!

Mint írod,elhanyagoltad magadat? Miért? Ha jól nevelted a gyerekeid,akkor délutánonként juthatott volna időd magadra is! Sőt,néha a fodrászra,kozmetikusra is! Ha a párod hazaérve egy elhanyagolt nőt talált,akivel csak a gyerekekről lehet beszélni,,akit soha nem kérdezte meg tőle,hogy miért rosszkedvű,mi újság a munkahelyén stb. akkor természetes emberi reakció,hogy mellőzve érzi magát,kiábrándul a feleségéből, rossz esetben keres magának valaki mást. Ezért jobban okolhatók a nők viselkedése,mint a férfiaké!

Most már nem sokat tehetsz. Hagyd elmenni,de arra ügyelj,hogy a gyerekekkel akkor találkozzon,amikor akar. Ne neveld őket az apjuk ellen,mert azzal a gyerekeknek teszed a legrosszabbat. Ebben az esetben még lehet reményed arra,hogy visszatér hozzátok!

45/N

2010. okt. 13. 17:29
 15/34 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon sajnálom ami történt veled.

Tudom mit érzel én ugyanezen megyek át most...

Én sem foglalkoztam vele eleget és három hete elment. 12 év után... Mint kiderült van is valakije.

Úgyhogy te se lepődj meg ha ez kiderül.

Ha vissza akarod szerezni van még biztos esélyed van két gyereketek aki biztos hiányozni fog neki.

Az a lényeg adjál magadra és ha megy a gyerekehez ne vágj minden hülyeséget a fejéhez.

Hidd el hiányozni fogsz (fogtok) neki és vissza fog menni hozzád...

Csak hagy neki időt és ne zaklasd mindig a problémakkal.

Ha van is neki valakije akkor is keresni fog. (nekem egy nála 15 évvel fiatalabb(20éves) lánnyal van most és mégis szokott keresni)

Biztos nem fogja tudni egyik napról a másikra lezárni a kapcsolatotokat.

Kitartás és ne görcsölj nekem is ezt mondták.

Én még mindig bízom abban, h egyszer rájön és vissza jön hozzám.

Mennyi idelye vagytok eggyütt?

31/L

2010. okt. 13. 17:32
 16/34 anonim válasza:
Sajnálom, de sztem is van valaki más az életében. Jobb ha hagyod, hogy elmenjen. Minnél inkább könyörögsz annál inkább nem fogsz neki kelleni. Én kitenném már most.
2010. okt. 13. 17:32
 17/34 anonim ***** válasza:

Még annyit: az elvesztett bizalmat,illúziót nagyon nehéz visszaszerezni! Ehhez nem elég,ha te egy picit megváltoztál,vagy ígérgetsz! Idő kell,és nem is kevés!

Ha nem is mondta,hogy nem tetszik neki valami,ha figyeltél volna rá is,akkor észrevetted volna!

2010. okt. 13. 17:33
 18/34 anonim ***** válasza:
67%
Nem olvastam végig minden választ, de nekem elsőre elolvasva a történetedet az ugrott be, hogy ő nem azért ment el, mert Te mindenfélét hibáztál, hanem azért, mert képbe került valaki más az életében...Ne sírj utána, a gyerekeidre koncentrálj, meg a saját életedre. Ha komoly az elhatározása, hogy lelép, tényleg felesleges a sírás, meg könyörgés, úgyis elfog menni. (Nagyjából tudom miről beszélek, az én férjem is lelépett jópár hónapja...mostanában pedig itt ácsorog a küszöbömön, de nekem már nem kell)
2010. okt. 13. 17:44
 19/34 anonim ***** válasza:
81%
Hát mi ez a hapsi, egy óvodás? Nem foglalkoznak velem eleget, lelépek. Vett volna át némi terhet a válladról, nem csak Neked van két gyereked, hanem neki is, mindjárt több idő maradt volna kettőtökre. Az igazság az, hogy eljátszotta a nagyfiút, asszony, gyerekek, aztán rájött, hogy így már nem csak róla szól az életed, inkább lelép. Nyominger hapsik csinálják ezt, duzzognak, nehogy észrevedd, hogy nem Te hibáztál, hanem ő egy tartatlan f@sz. Nőtt volna fel a családfő szerepére. Az emlékét is húzd le a WC-n.
2010. okt. 13. 17:53
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem!! Uez történt kb velem is. Szültem 5 hónapja, 4. hónapja, hogy elköltöztünk tőle. Fura lett és agresszív. Kihült a kapcsolat és tartalmatlan lett a terhességem alatt. 3 hónapig durci volt mind2 részről, egymást vádoltuk, mára lenyugodtam és mosolygom csinosan és vékonyan a kicsikémmel a karomban, ő meg elhatározta magát, hogy elmenjünk párterápiára és talán sikerül összecsiszolódnunk. De megér egy próbát.

Tanácsom, hogy vidámnak lásson és ne b@szogasd! Mosolyogj és légy kedves! Ha vissza akarod kapni, meglesz a gyümölcse, de ez idő! Szorítok! Írd majd meg!

2010. okt. 13. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!