Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 3 éve elváltak a szüleim. Hiányzik a régi családom. Sírok emiatt és nem tudom feldolgozni néha. Mit tegyek?
Nekem is hiányzik,de már sajnos nem lehet nekünk vissza csinálni.Nekem 2 éves váltak el a szüleim és bizony pl tegnap tök xar kedvem volt,mert anyám pasiának az apjánál voltunk egy szinte tök idegen helyen és ott kellett töltenem a Szentestét a bolodogság a meghittség és a szeretet helyett.Ami régen volt amikor még egy család voltunk anya apa én.
De anyám mindent elbaszott.Jó dolgában már nem tudott mit csinálni..Grat neki!:@
A sírással csak ártasz magadnak.. Próbáld megérteni, hogy a szüleidnek nem ment együtt az élet, és ezért váltak el, nem azért, hogy "megkeserítsék" a jövődet. Ma már majdnem mindenkinek elváltak a szülei..
Örülj, hogy Te jóban vagy mindkét szülőddel és szeretnek Téged!
16/L
(am. nekem 12 éve váltak el szüleim, és 6,5 éve lemondott rólam apám.. nagyon nehéz úgy felnőni, hogy tudod, hogy semmit sem jelentesz egyik szülődnek.)
Kedves Kérdező!
Nem minden, hiszen itt vagyunk mink is a feleségemmel. Tegnap itt voltak a fiaink, a feleségeik, és az összes unoka. Nagyon kellemes karácsonyunk volt. Csak rajtatok múlik majd, hogy a Ti leendő gyerekeitek mit fognak az ő karácsonyukról mondani.
Nekem 13 éve váltak el a szüleim, régen nekem is nagyon hiányzott hogy apumat csak ritkán láthattam és szarul esett hogy anyumnak új barátja lett. Utáltam ezt. Aztán sokat beszélgettünk anyummal a válásról, hogy miért történt és miután mindent elmondott nem is hibáztattam hogy elváltak. Hosszú idő kell ahhoz hogy az ember megszokja. Én is olyankor mikor rámjött a sírhatnék mindig vidám dalokat hallgattam, és próbáltam magam felvidítani, nem jó sajnáltatni magunkat és folyton emészteni, hogy biztos mi vagyunk a hibásak, vagy a hülye anyám, hogy ilyett tett. Nem az anya a hibás. Anyumra haragszok mindig minden miatt, de aztán rájövök hogy ő tart el engem megveszi a dolgokat amik kellenek stb. a válásról nem mi hanem, szüleink dötenek! Ha már nekik nincs meg a szikra, akkor hiába vagyunk ott mi. gondolnak ők ránk, csak ők magukra is gondolnak. El kell fogadni. Mást nem tudsz tenni. Gondolj bele, te mit tennél ha te azzal élnél akit a suliból a legjobban utálsz. TE nem ugyanezt tennéd??
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!