Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiakadnátok, ha megtudnátok,...

Kiakadnátok, ha megtudnátok, hogy a barátotok elmondta a haverjainak, munkatársainak, hogy nem tudtok elmenni?

Figyelt kérdés
Elmondta nekik, hogy nem tudok elmenni sex közben és nagyon rosszul esett. De remélem ez csak rinyálásnak minősül és ti nem így gondoljátok.
2010. jan. 23. 12:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%

hát a legjobb barátnőkről annyit, hogy az én csajom is elmondta a legjobb barátnőjének az egyik titkomat, persze fura módon másnap az egyik haver keresett meg a dologgal... ennyit a nők barátságáról... persze a barátnőm is kissé naív volt...

lényegre térve, sztem paraszt h ezt mindnekinek elmondta, és mondd meg neki h ilyen soha többet ne legyen. mert nem szabad bízni senkiben, még a barátnak hitt emberek is előbb utóbb majd felhasználják ellenünk, nemhogy a kollégák, akiket alapból utálni kell ez a természet rendje (ez msot nem irónia!). ezt ha elmondod neki talán nem lesz olyan hülye naiv h legközelebb ilyen belső infokat kifecsegjen.

2010. jan. 23. 13:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Rendesen kiakadnék ilyenen, és ki is nyilvánítanám!

Végigolvastam az előttem szólókat és még mindig nem értem, hogy egy másik haverja hogyan tudna tanácsokat adni ez ügyben????? Hiszen minden párkapcsolat más és más... (((Nem égő neki, hogy nem sikerült neked????)) Ha a pasim a sz.gép előtt ülve keresne honlapokat, vagy ezzel kapcsolatosan cikkeket, akkor még meg is dicsérném, mert gondolom az ilyenek nem mernek el elmenni egy könyvtárba, vagy egy szakemberhez, hogy hogyan lehetne másképp... De a legegyszerűbb az lenne, ha rákérdezett volna nálad, és TI KETTEN megbeszéltétek volna... Ja hát igen, megint valamiért dolgozni kellene, az már nem megy...

Részemről az ilyen pasi a kapcsolat intimitását tiporja két lábbal a porba, nem beszélve arról, hogy a bizalmamat eljátszaná... ilyen húzása után részemről jó ideig nem lenne semmi :DDD én sem beszélem ki a volt pasijaim szex*ális szokásait, méreteit, módjait, akkor ez oda vissza működjön ---

2010. jan. 23. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!