Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az h ha már pár ideje járunk, nem akarja h senki tudja . Még a haverjainak sem akar bemutatni? Lehet azér mer 21 éves én meg 15? ha együtt vagyunk, akkoris mindig figyeli nem -e jön valami ismerős, és ez zavar :/
Pár ideje :)
Szerintem nem szeret igazán,ha ezt teszi.Ülj le vele beszéld meg vele...Vagy szakits vele...
15 éves létedre miért 21 éves f*sz kell?
gondolkoz már egy kicsit is...ha nehéz is...
elveszi a szüzességed, utána ugyis megcsal mert full amatőr vagy az ágyban, és neki több kel.
én megmondtam, és ne gyere siránkozni ide utána.
Én sem értem, soha, hogy egy ilyen idős lánynak miért egy ennyivel idősebb srác kell. Jó tudom, hogy a kor nem számít meg stb.. de ebben a korban teljesen mások az elvárások. Nem is tartósak az ilyen kapcsolatok, na de akinek ez kell az viselje el a hátrányait is. :D És megmondom őszintén én sem lennék büszke magamra, ha 21 évesen 15 éves lánnyal kezdenék.
16F
Úgy van ahogy az első írja. Nálam is ilyen volt még anno (15 voltam ő meg 19-20 azt hiszem). Neten állandóan írta, hogy szeret amikor meg rákérdeztem erre a dologra azt mondta, hogy nem érez irántam semmit...
Ne félj megbeszélni vele, mert lehet, hogy csak később jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!