Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek túl sok lett a...

Szerintetek túl sok lett a diéta nyárra, girhes alak vagy ez pont jó alak? Fürdőruhás képek lent.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2017. szept. 7. 23:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim válasza:
Képet nem kaptam természetesen. A sportos alak szerintem valami dagadt 40-es vidéki villanyszerelőt takar, aki gyk-n trollkodik és lepontoz mindenkit ^^
2017. szept. 12. 21:34
 82/87 anonim ***** válasza:
Szerintem a lábainak tenne jót főleg, azok SZERINTEM kifejezetten előnytelenek. De a fenekének sem ártana. Meg egyáltalán, a sport csak jót tesz mindenkinek, és a tévhitekkel ellentétben egy nő nem lesz akarata ellenére izomagyú csak azért, mert hozzá merészel érni egy súlyzóhoz. Miért ne lehetne ezt tanácsolni bárkinek is, hogy sportoljon valamit? Akár kondi, akár valami saját testsúlyos, trx, vagy bármi amit tud élvezni? Jó, hogy már ezért is le vannak hurrogva és agyhalottazva emberek. :D Gondolkozz már!
2017. szept. 12. 21:37
 83/87 anonim ***** válasza:

# 82

Ennyire irigykedsz a hosszú lábaira? Miért nem diétázol és sportolsz? Akkor neked is lehetne ilyen. Ahelyett, hogy szerepjáték szerűen előadod, hogy te szebb lány vagy... ami egy kicsit enyhítheti lelked keserves kínlódásását a csúnya külsőd miatt, de hosszútávon ez nem megoldás.

Állj fel a fotelből dagi lány, és ne trollkodj a gyk-n, hanem diétázz! Meg tudod csinálni!!!!! Sok sikert!

2017. szept. 12. 21:52
 84/87 anonim ***** válasza:
Meg kell alázkodnom, ugyanis a 64%-os küldött képet (bizonyítékkal h ő az) és tényleg k_rva jó csaj. Azért nem semmi hogy valaki húzza az agyad és te odadobsz neki ilyen képeket 😂😂😂 Még egy kis beszólogatásért a lábad is szétteszed cica? 😍😏
2017. szept. 12. 22:55
 85/87 anonim válasza:
Nekem 1 képet küldött, azon tényleg egy csinos lány van, viszont kb. ugyan olyan alakkal, mint a kérdező, olyan hu de nagy kisportoltság sehol, max +2-3 kiló izom a kérdezőhöz képest.
2017. szept. 12. 22:59
 86/87 anonim ***** válasza:
nekem is jöhet a kép 63%-os hölgy :D
2017. szept. 13. 13:00
 87/87 anonim válasza:
Most mar en is nagyon kivancsi lettem a 63%(vagy mennyi) szazeloksra elolvasva az osszes kommentet mert a kerdezo alakja szerintem se nagy cucc kabe minden atlagos 16 eves lanynak ilyen alkata van. Akit viszont annyira dicsernek arra kivancsi lettem szoval jo lenne ha nekem is kuldenel 😁 Bar ugyse fogsz
2017. szept. 14. 14:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!