Szerintetek túl sok lett a diéta nyárra, girhes alak vagy ez pont jó alak? Fürdőruhás képek lent.
Szerintem vékony, csinos vagy. Bárki bármit is mondjon egyértelműen az vagy. Nem lettél túl vékony egyáltalán. De mostmár állj le. :D
A testalkatunkat nagyrészt a genetika határozza meg. Én fiús alkatú vagyok, nálad magasabb, erősebb és vállasabb alapból. Szerintem a nőknek jól áll ez a fajta törékeny alkat. Viszont olyan nekem sohasem lesz :D.
# 53
Veled az élen. Egyszer leírtad már, hogy nem tetszik az alakom, nem kell 5 oldalon ezen görcsölnöd, mert tényleg olyan feelingje lesz, hogy a frusztráció hajt téged.
ennyi képből nem tudom megállapítani, mindkettő olyan szögből van, hogy ez így kevés...
amúgy meg ezzel értek egyet:
Frusztrált háziasszonyok írták a kommentek 90%-át löttyedt testtel, akik olyan idegesek lettek a képeket meglátva, hogy remegő kézzel írták le a kommenteket, és lepontoztak minden dicsérő választ. :)
Megvan a sablon minden típusú lányra nekik
Sovány: edzetlen, 13 éves formásabb nálad. Ami nem igaz, mert a kérdezőnek van feneke meg melle is.
Izmos: ez nem tetszik a férfiaknak, izmos vagy mint egy manus
Teltebb: kövér disznó, menj el futni
Próbálnak mindenkit a saját, 0 önértékeléssel rendelkező szintjükre lehúzni, mert irigyek. Vagy frusztrált szűzfiúk, akik tudják, hogy soha nem lesz ilyen nőjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!