Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek túl sok lett a...

Szerintetek túl sok lett a diéta nyárra, girhes alak vagy ez pont jó alak? Fürdőruhás képek lent.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2017. szept. 7. 23:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
Amúgy vicces, hogy mindketten 83%-osként írjuk a válaszokat, nagyon hasonló időben :D Olyan, mintha egy valaki írná őket :D
2017. szept. 8. 11:02
 42/87 anonim ***** válasza:
#41 Ezt nem is figyeltem. :D De azt kell mondjam igazad van a válaszokban. Nem csak a % stimmel, de a vélemény is. (35 és 39 válaszoló voltam én ;)
2017. szept. 8. 11:05
 43/87 anonim ***** válasza:
Igen, egyetértünk :)
2017. szept. 8. 11:07
 44/87 anonim ***** válasza:
72%
Azt a zsíragyú, torpedó seggű fekete nőt instagramon ugye te sem gondoltad komolyan? A férfiak 99%-a a kérdezőt választaná.
2017. szept. 8. 13:09
 45/87 anonim ***** válasza:
73%

"Nem tudom, mi kell némelyik gyik-es srácnak... "

Frusztrált háziasszonyok írták a kommentek 90%-át löttyedt testtel, akik olyan idegesek lettek a képeket meglátva, hogy remegő kézzel írták le a kommenteket, és lepontoztak minden dicsérő választ. :)

Megvan a sablon minden típusú lányra nekik

Sovány: edzetlen, 13 éves formásabb nálad. Ami nem igaz, mert a kérdezőnek van feneke meg melle is.

Izmos: ez nem tetszik a férfiaknak, izmos vagy mint egy manus

Teltebb: kövér disznó, menj el futni

Próbálnak mindenkit a saját, 0 önértékeléssel rendelkező szintjükre lehúzni, mert irigyek. Vagy frusztrált szűzfiúk, akik tudják, hogy soha nem lesz ilyen nőjük.

Jöhet a 0%, loserek.

2017. szept. 8. 13:45
 46/87 A kérdező kommentje:

Karlobagban készült a kép. A képeken valóban nem nagyon látszik, de erre a fenékre aztán tényleg nem kell már edzeni. Meglepődnék, ha egy 12 évesnek ilyen lenne 😂😂😂 Tudom egoista duma, de ez van.

"Szerintem menj már innen máshová egót építeni. Szerintem."

Szerintem meg te menjél már el a kérdésem alól, ha ennyire nem tetszik. Szerintem.

2017. szept. 8. 13:50
 47/87 anonim ***** válasza:
44%
32-es, 36-os, 40-es hozzászóló vagyok. Kedves utolsó, nálam nem egészen jött be a filozófiád, sem löttyedt testű frusztrált háziasszony nem vagyok, sem félénk szűzfiú. Fiatal nő vagyok, sportolok és nem éheztetem magam, vékony, de formás vagyok, nem úgy, mint a kérdező. És a másik 83%-os hozzászólót is hozzám hasonlónak képzelem el. Itt te vagy a frusztrált, pontozz le az talán segít ;)
2017. szept. 8. 13:55
 48/87 anonim ***** válasza:
46%

# 47

Egy telibeszart búvárruha vagy aki irigykedik, senki sem kíváncsi a kamu szövegedre.

2017. szept. 8. 13:59
 49/87 anonim ***** válasza:
68%

Nem hiszem el, hogy valakinek komolyan ez sportos testnek számít. Olyan a lába, mint aki hónapok óta csak ágyban fekszik, már elnézést. Nem bántásból írom, egyszerűn nincs vita afelől, hogy ez semmiképp sem egy sportos, szükséges helyeken gömbölyödő alak. Én elfogadom, ha ennek ellenére tetszik valakinek, csak a valótlanságokba kötök bele.

És nem, nem vagyok érzékeny a donna-tonnák, vagy a telekakkantott zokni alkatúak felé sem, nekik is őszintén megmondom, az ilyen alkat sem tetszik.

Nekem az egészségesen, enyhén izmos, kerek fenekű, formás combú, nőies forma tetszik, ettől pedig a kérdező hót messze van. Nekem is volt ilyen testem, és nem bánom, hogy változtattam rajta.

De ízlések és pofonok.

2017. szept. 8. 14:30
 50/87 anonim ***** válasza:
#48 no comment, nem foglak győzködni arról, hogy milyen alakom van. Mondanám, hogy küldök privátban képet csak hogy megnyugodjon a kis lelked, de inkább ne csorgasd rá a nyálad.
2017. szept. 8. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!