Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek van ilyenben tapasztalatuk, milyen az együttélés fitneszes nővel, aki fitneszedzőként dolgozik vagy fitnesz fanatikus, nem zavaró hogy alig van pihenés?
Nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen nők 99%-a agyhalott.
Komolyan elhiszi, hogy normális naponta 20 km-t lefutni meg mellé még menni edzeni.
Ez megbeszélés alapú. Semmi féle összefüggés nincs kettő közt. Ha egy idióta edző, akkor erőlteti, és saját magából kiindulva akar mást is mozgatni. Nos ilyen azért ritka. Egy normális edző tudja ezeket ahigyan egy normális ember tudja összes többit is, amit leírtál, mint általános jó ez, jó az-t.
Szóval e kérdésre értelmetlel választ írni. Jövendőbelid személyisége és tudása alapján dőlnek el ezek. Én kung fu fétises vagyok..., nagyon erősen, még sem kénszerítem magamat körülöttem lévőkre e téren, mert nem vagyok kretén.
Dehogy zavaro,inkabb orulj neki,mert se elhizni nem fog se beletunyulni a kapcsolatba hanem mindig tiptop lesz.
Mas kerdes fogod-e birni mind anyagilag mind testileg,mert izmosnak kell lenned neked is,plusz ,remelem nem ,,arufeltolto" vagy,mert akkor sajnos ki kell abranditsalak.
Rengeteg pasi megkornyekezi jobbnal jobb ajanlatokkal,muszaj odatenned magad.
Az egyik volt kolléganőm volt durván fitnesszfasiszta. Normális szemmel nézve nagyon szélsőséges életmódot élnek, idejük másra nem is nagyon van, de másban nem is nagyon lelnek örömöt. Jó persze, nyilván eljárnak bulikázni, mozikázni, locsifecsikézni és kávécskázgatni a barátnőkkel, nyaranta tengerpartikázni, ilyesmi, de munka és edzés mellett semmi egyébre nem marad idejük. Mondhatni amint hazaérnek melóból, már készülnek is a délutáni kötelező testi tréningre. Beszélgetni velük sok mindenről nemigen lehet, mert a szómenésük 90%-a a fehérjékről, szénhidrátokról, salátákról, és az edzőtársak, munkatársak magánéletéről szól. Nem nagyon mutatnak érdeklődést például a természettudományok, a világgazdaság, az informatika, a technikai sportok stb. iránt, viszont tőlük első kézből tudhatom meg, hogy holnap új szereplő érkezik az Éjjel-nappal Budapestbe, vagy Berényi Mikit megint meg akarják ölni, vagy éppen a munkatársa, akit szívből gyűlöl, milyen csúnya magassarkút vett magának.
Egyszóval ez nem az én világom még annak ellenére sem, hogy heti háromszor én is izzasztom magam a padokon. Szinte naponta szembesülök azokkal, amiket ők megbeszélnek egymás között. Sajnos (vagy nem sajnos) nem egymás társaságát keressük, legalábbis részemről egészen biztosan.
Ez nem igaz,nezd meg Bodo Imi es parja Bodo Dori eletet.
Harmonikus boldog eletuk van.
Miert ne lenne idod?
Utana meg azon akadnal ki ha pizzat zabalna,hogy narancsbore van es lotyog,fujjjjjj.
Inkabb becsuld meg ha ilzen parod lehet,mert ez egy masik szint,minden tekintetben.
Eddzened kell,kell legyen egzisztenciad,kocsid.
Inkabb ezeken gondolkodj,mert egy ilyen csaj naponta ezer meg ezer jobbnal jobb ajanlatot kap sikeres,kisportolt,karrierista,igenyes,luxus verdas pasiktol.
Nem konnyu,mivel kell a szintet hozni es tartani is.
Mint egy junior vagy senior munkatars eseten is mas az elvaras es mas dolgok kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!