Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek mi volt a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi volt a legnagyobb anyagi értékű dolog, amit bevittetek a közös háztartásba?

Figyelt kérdés
És mit vitt be a párotok? Mennyibe került?

2017. aug. 2. 10:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%

Ő vette a lakást. Én pedig sokáig spóroltam, és mikor megvette, megleptem vele, hogy vettem : sütőt, mosógépet, szekrényt, mikrót, ilyesmiket.

Lakás: 16 M, a berendezések kb olyan fél millió.

Mindketten egyetemisták voltunk akkor. Már én dolgozom, így finanszírozom a tanulását, és az összes itthoni kiadást :)

23L

2017. aug. 2. 10:37
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Közösen vettünk családi házat, fele-fele arányban.

Együtt bútoroztuk be.

Én a konyhai és háztartási eszközöket hoztam. (Értsd mosógéptől kezdve a mikrón át a fagyasztóig.)

Ő a műhelybe való szerszámokat és az autót hozta.

Azt mondhatom, hogy eddig egyenlően adtunk bele, mindent, ahogy közös kasszán is vagyunk.

2017. aug. 2. 10:43
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Az első házasságunkban egy-egy szatyor ruha, a második házasságunkban fél-fél ingatlan.
2017. aug. 2. 10:43
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha a lakás annak számít, én azt (szülők révén). Pontosan nem tudom, hogy milyen értékű lehet most, de sztem 18-20 millióért simán el lehet adni, ha nem többért, mert tömegközlekedésileg jó helyen lévő és olcsó rezsijű lakás.

Párom nagyon nagy anyagi értékű dolgot nem hozott, inkább csak apróságokat, mert a nagyobb dolgok leginkább az én gyerekszobámból, a lakás eredeti bútorzatából jöttek, ill. az ágyat én kaptam ajándékba a családomtól. Cserébe nincs rajta a párom neve a tulajdoni lapon. Ez így sztem korrekt.

2017. aug. 2. 10:44
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
A párom, egy reklámszatyornyi ruhát, én meg egy kis táskányit. Tulajdon kép, mindkettőnknek pár fehérnemű és egy váltás ruha. Ez pont elég volt elindulni a közös úton.
2017. aug. 2. 10:51
 6/11 anonim ***** válasza:
41%
Mindenünket hoztuk. Mindenünket, amink volt, az utolsó tollig vagy tányérig. Én ezen nem gondolkodtam, hogy ő milyen értékűt hozott és én milyen értékűt. Közös életet akartunk építeni, és ezért meg is tettünk mindent. A közösben pedig nincs enyém és tiéd.
2017. aug. 2. 10:53
 7/11 anonim ***** válasza:
A berendezett lakás + kocsi volt az enyém.Ez kb. 27 misi. Ő hozott 2 szatyor ruhát.
2017. aug. 2. 14:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Már nem élünk együtt, de mindketten vittünk bútorokat, és háztartási gépeket. Kb fele fele arányban, fél millió forint/fő értékben. Albérlet volt. Jövőre nekem már lesz saját lakásom.

N

2017. aug. 2. 14:21
 9/11 anonim ***** válasza:
En egy hitelmentes hazat es egy autot, a parom egy nagy erteku, de hiteles autot (amit aztan feladtunk), illetve a jo fizeteset. 5 evig eltunk az en hazamban, majd eladtuk es vettunk kozoset. A beugro az en hazam ara volt, de o joval tobbet keres, igy aranyaiban a torleszto negy reszet o fizeti. Az uj hazba mindent kozosen vettunk.
2017. aug. 2. 15:50
 10/11 anonim ***** válasza:
A ház amiben élünk az én családomé.. A bútoroktól az evőeszközig minden itt volt már mikor hozzám költözött a férjem.(összeköltözéskor még vőlegényem). Ő a ruháit hozta, és saját magát.:)
2017. aug. 2. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!