Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik valamelyik fél szüleinél élnek! Mi volt az utolsó dolog, amikor eldöntöttétek, hogy akkor külön költöztök és önállósodtok?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.2017. júl. 3. 20:26
1/3 anonim válasza:
Amikor megérkezett az utolsó forint a bankszámlámra, ami ahhoz kellett, hogy különköltözzünk.
Ennek a felállásnak mindig anyagi okai vannak. Egyszerű kényszerből történik. Sem a szülők, sem a fiatal pár nem örül neki különösebben, de nincs pénzük lakást venni vagy akár csak bérelni.
Ettől még nem kell rettenetesnek lennie ennek az időszaknak, de minél többen élnek együtt minél kisebb helyen, annál több a konfliktus.
2/3 anonim válasza:
Már akkor eldöntöttük, amikor erre kényszerültünk. Amint meglesz a pénz az önerőre, megyünk is innen Isten hírével. Egyébként jóban vagyok anyósommal, semmi konfliktus közöttünk, nagyon cuki és nem lehet egy szavam sem ellene, szóval olyan valószínűleg sosem lesz, hogy betelik az a bizonyos pohár.
3/3 A legrosszabb válasza:
Túlságosan irányítóak, uralkodó típus voltak és valójában sosem hagytak kibontakozni családon belül, sosem voltam kezelve, mint felnőtt ember még huszonévesen sem, s elég későn ébredtem rá, hogy szinte burokban voltam nevelve: például bármihez nyúltam, kivették a kezemből, mondván nem értek hozzá, ők jobban tudják, vagy például rettegtek, ha néhány órára átmentem az iskolatársamhoz, mert útközben elrabolnak/felkötnek/kibeleznek/kicsontoznak, vagy például alibi ajtónyitások "halaszthatatlan teendők a szobában" miatt, amikor az akkori barátnőm nálunk volt stb. Értem én, hogy egy szülő aggódik a gyerekéért, de megfojtani azért nem szükséges. 25 évesen dobbantottam otthonról. Ha otthon maradok, szerintem kész lelki és idegroncs lennék, szóval nem bántam meg, hogy időben önállósodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!