Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális dolog ez a férfiaknál? Van ennek még jelentősége?
Én nem tudom, én olyan férfi vagyok, aki nem FÉRFI, nekem soha nem volt meztelen nős képem a falon, mert az ilyen képek gépen vannak :D
De meg kéne mondani neki, hogy ez neked nem tetszik (jogosan), mert ha együtt vagytok ne nagyon nézegessen mást, ha nagyon mást akar nézegetni akkor meg zárja le a kapcsolatot, és akkor nézegethet...
Inkább művészi fotó. Fekete fehér.
Nem láttam még az exét, mert sosem beszél róla, én pedig inkább nem akarok pofátlannak tűnni.
Lehet, hogy mivel olyan régóta "együtt él" azzal a képpel, hol már fel se tűnik neki, hogy ott van.
Szólj, hogy nem szeretnéd a volt nejének a meztelen hátsóját nézni minden nap, ezért javaslatodra vegyétek le azt a képet.
Ez zseniális 😃 nem hittem, hogy érdemes lesz ma feljönnöm alvásképtelenségem miatt.. és DE! 😃
Én a helyedben nyugodtan belemennék mélyebb, érzelmeket-kötődést tartalmazó témákba. Elvégre együtt vagytok már, szinte alap egy kapcsolatban, hogy minden apró részletet kibeszéltek egymásnak, és ez nem tolakodás, hanem egyszerű együttélés! Nem is értem, hogy hogyan gondolhatod magad tolakodónak ezzel a dologgal, nem is tűntök párnak így nekem, de esetleg... ?
Nem valószínű, hogy a volt feleség s_gge, de nem tartozom abba abba körbe, aki ilyen képpel dekorálja a lakást.
Talán szólj neki, hogy nem vagy biszex, nem dob fel a látvány.
A felesége akarta a válást, ugye?
Akkor eléggé pótlék szereped van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!