Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azért adta ki az utam, mert szerinte nem vagyok neki elég hálás. Van1 közös gyermekünk. Ez normális dolog a nőknél?
Én is erre tudok tippelni, hogy esetleg egyoldalúnak érezte a kapcsolatotokat. Gondolod, hogy ő nem fáradt? Nem tudom mennyi idős a gyereketek, de gondolom egy ideig otthon volt vele vagy esetleg még mindig otthon van. a gyereknevelés sem gyalog galopp, ő is biztosan fáradt.
Esetleg a gyerek még nagyobb, ő dolgozik, mellette rendben tartja a házat, főz, játszik a gyerekkel stb.
Persze nem tudom mi van nálatok, ez mind feltételezés, de erre tudok gondolni.
Ezt az én párom sem bírta egy ideig megérteni, míg egy próbálkozásom alkalmával (mikor próbáltam elmagyarázni mi a gondom) fogtam, és otthagytam az utcán, hogy menjen a dolgára, én meg megyek haza. Aztán persze elmesélte a nővérének a dolgot, aki velem értett egyet, így aztán úgy jött haza, hogy beszéljük meg.
Nézd, a házimunka+gyereknevelés baromi fárasztó. Te melózol, az is kimerítő, de a gyerek megbetegszik, a gyerek hisztizik, koszt csinál ott, ahol 5 perce takarítottál és hirtelen anyaként a világ összes mesterségében profinak kell lenned, mert mindent meg szeretnél adni a gyerekednek és mellette a párodnak.
Borzasztó rossz érzés, mikor napi szinten olyan dolgokat csinálsz, amit utálsz, mégis meg kell csinálni, mert tudod, hogy a férjedre egyszerűen nem számíthatsz. Mert fáradt.
Nem a hála a jó szó, amire a párod vágyik, az a MEGBECSÜLÉS. Hogy valaki azt mondja neki, hogy köszönöm, hogy itt vagy, támogatsz, én is itt vagyok neked, mondd miben segítsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!