Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő részéről a hiszti normális dolog olykor?
Egyáltalán olyan ember nem létezik, aki soha nem hisztizett életében. Csak van, aki okkal teszi és van, akinek nem kell hozzá ok, meg vannak a gyerekek. :-)
Pl. a tesóm rendszeresen nyúl le tőlem dolgokat megkérdezés nélkül és aztán nem adja vissza, és nyomozni kell, hogy hova tűnt, ami nincs ott, ahova én letettem. Egy idő után már betelt a pohár.
nem mindenki hisztis (bár tény, hogy sokan azok)
mondjuk attól is függ, hogy neked mi számít annak
IGEN!IGEN!IGEN!
Éppenséggel találhatsz,ha nálad ez a legelső szempont,de nagyon ritka.Amikor azt mondják egy nőnek,hogy ne hisztiz olyan,mint kasztrálni akarnak egy férfit.
akkor én is hisztis lennék, mert nő vagyok?
nem is tudtam
5-ös: Tudod az embereknek érzelmeik is vannak,nem tudnak mindig nyugodtak maradni.
És ha az életében megoldatlan probléma akad?Elegem van belőle,hogy egy nőnek mindig vissza kell fognia magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!