Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a viselkedés normális e vagy sem?
Van egy barátnőm, aki hát fogalmazzunk, úgy hogy elég hamar felidegesíti magát. Együtt élünk már 1 éve. Tehát leírok konkrét példákat és szeretném megtudni, hogy a példákban, helyzetekben kinek van igaza.
Ha haza érek, egyszer, sose volt kész kaja (ő nem dolgozik semmit csak otthon ül) a lakás kuplejáros, bennt cigarettázik(van ablak de lusta kinyitni).
Csodálkozik, ha megkérdezem, miért van kuplejár és elkezd velem üvöltözni, hogy ez nem az ő háza és ha nem tetszik, hogy kupi van hívjak valakit, vagy csináljam meg én.
Hisztizett, hogy sose megyünk sehova (ami igaz is volt), de amiután elkezdtünk ide oda járni sem változott igazából semmi.
Ha ő megkér valamire én megteszem neki azonnal, vagy amint tudom megveszem neki.
Volt olyan is, hogy sétlgatunk az utcán erre lekever csak úgy egy pofont(persze úgy, hogy mindenki látta az utcán), mert hogy állítólag más nőket bámulok.
Kést fogott már rám, sokat üvöltüzik velem, egyfolytába összetör valamit, ha nem az van amit őt akar.
Szinte hetentete el mondja, hogy mekkora idióta vagyok stb...
Szerintetek??
Én F/23 Ő L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!