Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a viselkedés normális e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a viselkedés normális e vagy sem?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki hát fogalmazzunk, úgy hogy elég hamar felidegesíti magát. Együtt élünk már 1 éve. Tehát leírok konkrét példákat és szeretném megtudni, hogy a példákban, helyzetekben kinek van igaza.

Ha haza érek, egyszer, sose volt kész kaja (ő nem dolgozik semmit csak otthon ül) a lakás kuplejáros, bennt cigarettázik(van ablak de lusta kinyitni).

Csodálkozik, ha megkérdezem, miért van kuplejár és elkezd velem üvöltözni, hogy ez nem az ő háza és ha nem tetszik, hogy kupi van hívjak valakit, vagy csináljam meg én.

Hisztizett, hogy sose megyünk sehova (ami igaz is volt), de amiután elkezdtünk ide oda járni sem változott igazából semmi.

Ha ő megkér valamire én megteszem neki azonnal, vagy amint tudom megveszem neki.

Volt olyan is, hogy sétlgatunk az utcán erre lekever csak úgy egy pofont(persze úgy, hogy mindenki látta az utcán), mert hogy állítólag más nőket bámulok.

Kést fogott már rám, sokat üvöltüzik velem, egyfolytába összetör valamit, ha nem az van amit őt akar.

Szinte hetentete el mondja, hogy mekkora idióta vagyok stb...

Szerintetek??

Én F/23 Ő L/19

2013. nov. 4. 17:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát ahhoz képest nagyon megbecsül téged...
2013. nov. 4. 18:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Bármennyire is szereted, azért ennyire ne alacsonyítsd le magad, hogy ezeket megengeded neki. Állj ki magadért és határozottan mondd meg neki, hogy vagy változtat ezen, vagy mehet ahova akar.

19/L

2013. nov. 4. 18:13
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 4. 18:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a helyébe szégyellném magam.

Ott lakik nálad,és még neki van pofája visszaszólni,hogy miért nem te takarítasz?

Elsüllyednék mélyre,ha ilyen lennék. Nem értem, miért nem keresel egy normális barátnőt? Kést fogott rád?! Na én meg abban a helyben dobtam volna kifelé!

2013. nov. 4. 20:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Helyesen "kupleráj" a kifejezés, az elejét olvasva úgy tűnt, hogy "csak" lusta, mint az alsó malomkő a hölgyike, meg beképzelt hisztigép, de a végére... Pff barátom...

Szép, Te segítesz neki, erre ilyeneket művel, erről ez jut eszembe:

http://www.youtube.com/watch?v=-98XSKwVzHw

"kivakartalak a ... erre ".

Lehet, hogy csak arra kellettél neki, hogy segíts rajta, elhagyni az országát...amúgy semmire nem becsül, csak kihasznál, erre nem gondolsz?

Fölpofoz az utcán? És Te meg hagyod? Kést fog rád?

Már ne is haragudj, de ezek külön külön is azonnali elbocsátást jelentenek, nemhogy együtt!

2013. nov. 5. 09:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Különben honnan származik?
2013. nov. 5. 09:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem tűrném ezt el, szerencsére még csak hasonló nővel sem volt dolgom. Egyébként milyen nyelven beszéltek egymással? Nem lehet, hogy valamilyen kommunikációs probléma is van köztetek?
2013. nov. 5. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!