Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem. Meddig tarthat össze egy kapcsolatot egy kiskorú gyerek? A szülők közt nincs intim kapcsolatba, kihűlt a dolog. Az apa mentené a kapcsolatot, de az anya meg se hallgatja.
Figyelt kérdés
2017. júl. 5. 12:16
1/7 anonim válasza:
Semeddig. E kapcsolat már nincs egyben.
Nőnek tudatosítania kéne, még lehet jobb mint régen volt.
2/7 anonim válasza:
Bár nincs még gyerekem, de gondolkodtam már ilyen helyzeten, már csak azért is, mert az én környezetemben fordult már elő ez a kérdés. Én úgy gondolom, hogy két szülő kapcsolatában, ha baj van (és itt igazán nagy gondokról beszélek, nyilván, amit tudunk javítsuk meg), akkor sosem szabad nézni, hogy ők szülők, úgy kell az egész helyzetre tekinteni, mintha nem is lenne gyerekük. Olyankor egy nőt és egy férfit kell látni, akinek nem működik a kapcsolata. És mindezt azért, mert ha két ember csak azért marad együtt, mert ott a gyerek, abból csak és kizárólag a gyerek fog kijönni rosszul. Egy gyerek nem hülye, ő megérzi, ha valami nincs rendben, márpedig úgysem lesz, hiszen nem egymásért maradtak együtt a szülők, hanem csak a gyerek miatt. Ilyenkor inkább úgy nőjjön fel a gyerek, hogy külön vannak a szülei, de békességben, mintsemhogy együtt maradtak, de folytonosak a viták, veszekedések.
3/7 anonim válasza:
A 2-essel értek együtt. Én sem hiszem, hogy a gyereknek feltétlenül az a legjobb, ha együtt vannak a szülők. Ha ideges, feszült, fagyos, ingerült a családi légkör, a gyerek sokkal rosszabbul jár. És ahogy írták, a gyerek nem hülye, mindig érzi, hogy baj van.
Szerintem akkor bukik meg a dolog, ha a kapcsolatban az egyik fél (vagy mindkettő) elveszíti az igényét arra, hogy helyrehozza a dolgokat, megoldja a problémákat.
4/7 anonim válasza:
Egyszerű...semeddig. Egy ilyen helyzet a gyermekre is rossz hatással van.
5/7 anonim válasza:
Ilyenkor soha nem a gyerek miatt maradnak együtt,az csak hivatkozási alap és társadalmilag elfogadottabb, mint azt mondani hogy a pénz miatt, a kényelem ,a megszokás ,az önnálótlanságom ,a nem létező egzisztenciám ,a közös ház ,a hitel miatt maradok együtt. Jobban hangzik az: jaj hát a gyerek!!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket. Sok ismerősömnél hasonló a probléma,az a baj sok esetben nem ülnek le megbeszélni a problémát, az kevés ha az eggyik fél akarja megoldani a problémát. Úgy gondolom, ha eggyütt nevelik a gyereket de nincs már köztük érzelmi kötödés, nagyon nehéz lessz késöbb. A nő ha már úgymond kiégettnek érzi magát, a férfit is magával rántja az ő depressziós életbe.
2017. júl. 5. 17:31
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sok igazságot olvastam a kommentekbe, köszönöm
2017. júl. 5. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!