Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyem válópert indit. Az én és egy másik gyermekem tulajdonában lévő lakásban lakik most. Két kiskoru gyerek van az egyik ide van bejelentve de a menyem és a másik gyerek nem. Igényelhet-e bármit a lakhatással kapcsolatban?
Ügyvédtől kérdezzd meg.
Szerintem semmi nem jár neki, abból ami nem az ő tulajdona.
Jogi fórumot javasolok én is, mert szerintem itt a többség tök hülye a joghoz (én is, igen).
Nekem amúgy logikátlan lenne, ha a feleség a férj családjától bármit követelhetne. Válóper során a közös vagyon kerül megosztásra, nem pedig a férj családjáé... Aztán ki tudja.
6-os: nem az utcára, de az nem lenne logikus, hogy akkor lényegében nem rokon emberek ingatlanába költöztetünk be. Mármint nem venné jól ki magát, hogy az anyám és az én nevemen lévő ingatlanhoz az ex-sógornőmnek bármi köze lenne... (Most tekintsünk el attól, hogy a gyerkőcök a rokonaim, és a sorsuk nyilván nem közömbös számomra.)
De gondolom ebben az esetben kicsit több van a háttérben, és ki tudja milyen színlelt szerződések meg kacifántos tulajdonviszonyok vannak. Ezt csak egy ügyvéd fogja tudni megmondani a pontos helyzet ismeretében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!