Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Akiknek van ilyenben tapasztal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek van ilyenben tapasztalatuk, milyen az együttélés fitneszes nővel, aki fitneszedzőként dolgozik vagy fitnesz fanatikus, nem zavaró hogy alig van pihenés?

Figyelt kérdés
Még mielőtt a sok szöveget értelmezni nem tudó nekem esik leszögezem, hogy nem a lustaságot éltetem, de a testnek pihenésre és regenerálódásra is szüksége van, főként edzés után. A lèleknek is kell feltöltődés és jól esik a párunkkal összebújva punnyadni a tévé előtt egy zacskó chips vagy pop corn mellett anélkül hogy a kalóriatartalmon rágódnánk. Szóval egy ilyen partnerrel ti ezt hogy élitek meg?

2017. aug. 2. 14:21
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Miért lusta az, aki egy sz*ros szombaton az egész heti meló után 2- ig heverészik????? Te beteg vagy???
2017. aug. 3. 10:44
 22/25 anonim ***** válasza:
Ne rajtam éld ki a frusztrációdat. Minek tetted fel a kérdést? Azt kérdezed: nem zavaró, hogy alig van pihenés? Nos, úgy tűnik neked zavaró. Akkor miért kérdezel? Nekem meg az zavaró ha nem megyünk sehova, csak punnyadunk otthon meg tévét nézünk. Aktívan is lehet pihenni. Lepontozhatsz nyugodtan, de akkor sincs értelme a kérdésednek, ha tudod a válaszodat rá.
2017. aug. 3. 11:07
 23/25 A kérdező kommentje:
22: Akkor csak annyit válaszolj rá, hogy 'Nem, nem zavaró.' A válaszod többi része felesleges, meg oltogatás. Máskor majd erre figyelj oda.
2017. aug. 3. 12:00
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, viszont olyan szempontból van tapasztalatom, hogy vannak ilyen barátaim. Ritka idegesítő:DDD Én is rendszeresen edzek, és figyelek a táplálkozásomra, de az, hogy minden egyes élelmiszert az alapján választanak ki, hogy minél kevesebb szénhidrát legyen benne, és minél több fehérje, hülyeségnek tartom, meg azt is, hogy mindent grammra pontosan számolgatnak. Ráadásul nem néznek ki jobban nálam pl, aki azért eszem pizzát néha, és nem edzek minden nap 3 órát, így még inkább értelmetlen elvetemültségnek tűnik számomra.

Viszont nekik ez egy hobbi, ettől érzik úgy, hogy tesznek magukért, nem ítélem el.

De ha téged ennyire zavar ez, inkább szakíts szerintem, vagy próbáld meg elfogadni és kompromisszumokat keresni.

2017. aug. 3. 19:17
 25/25 pörölycápa ***** válasza:

Mint a kommentjeidből is látszik, de zavaró lehet, ha a másik fél nem tolerálja ezt a fajta életvitelt. Mint ahogy a másik félnek is zavaró lehet hogy a tv előtt kell punnyadnia ahelyett hogy valami aktívat csinálhatna. Ha nem egyezik az életviteletek és nem tudtok kompromisszumot kötni vagy elfogadni egymást akkor nem érdemes együtt lenni. Lehet egy ilyen hölggyel is teljesen normális és tartalmas kapcsolat, ha:

1) Hasonlóan aktív személyiségek vagytok és együtt jártok edzeni

2) mindketten elfogadjátok egymást és nem próbáljátok a saját szokásaitokat a másikra erőltetni (ő nem várja el hogy felkelj vele szombat reggel futni - te nem nyafogsz, hogy ő felkel reggel... vagy te eszed a chipset filmnézés közben, ő meg a hummuszt zöldségekkel)

3) Neked is van hobbid és el tudod foglalni magad amig a párod edz.

Igen, kevesebb idő jut egymásra, de egy párkapcsolatban is lehet az embereknek saját magukkal és a hobbijukkal foglalkozni, nem kell állandóan egymás nyakán lógni.

2017. aug. 3. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!